BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Skal da love for, de kan spille fodbold

08-10-2021


BUI fodbold har som tidligere beskrevet på broager.dk startet fodbold op for de mindre børn. Trænerholdet havde efter forårets træninger fundet det på sin plads, at de største af dem U7 ( årgang 2014) fik prøvet at spille rigtig kamp og ikke kun mod hinanden og forældrene.

Så de blev tilmeldt en lille turnering, hvor de skulle møde Midtals, Hørup og Dybbøl. Den første kamp blev spillet i sidste weekend og her gik det ud over Midtals der tabte med 13-3.

I lørdags spillede holdet, der består af både drenge og piger, så hjemme Her skulle de møde Hørup.

Her var der igen BUI der gik sejrrigt ud af kampen. Foran 2-0 indhentet og bagud 2-3 via 4-4 endte kampen 5-4 til BUI. En flok stolte børn.

Selve kampen var en fornøjelse at følge. Hvilken energi og glæde der blev udvist. Der blev virkeligt gået til makronerne og også tacklet igennem, så det må have kunnet høres helt oppe på landevejen. Alligevel blev der kun dømt et frispark, da den ene spiller fik rendt en modspiller ned ved et uheld.

Der blev både forsøgt at skyde fra distancen og næsten bære bolden ind over stregen og vist gode takter med at få spillet medspillerne gode. Publikum, som mest bestod af forældre og bedsteforældre, fik noget for pengene af begge hold.

Holdleder Jesper Teichert havde en travl kamp med at coache og samtidig holde styr på hvem der skulle på banen, så alle fik spilletid.
En god lille times tid på Idrætscenteret, hvor flere stod og snakkede om dengang de selv spillede.

Sidste kamp i puljen er i morgen lørdag, igen klokken 1000 på Idrætscenteret. Et besøg værd, vil jeg mene.

-jørgen.