BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Skal SuperBrugsen skifte navn og hedde ”Coop Mad”

10-03-2019


SuperBrugsen i Broager drives af en selvstændig brugsforening

Coop har tanker om, at SuperBrugser i Danmark skal skifte navn og hedde ”Coop Mad”. Formanden for SuperBrugsen i Broager, Kim Pedersen, er ikke sikker på, et sådant navneskifte kommer på tale i Broager, som er en selvstændig brugsforening, der ikke drives af Coop.

- Det er korrekt, at Coops direktion har tanker om et navneskift, men det ligger i givet fald to-tre år ud i fremtiden, og lad os nu se, om deres test fører til et konkret forslag, og om der så i givet fald i Coop er opbakning. Jeg tager det helt roligt og ser tiden an, siger Kim Pedersen og tilføjer:

- SuperBrugsen er et rigtig stærkt brand, og nu og her er det svært at se fordelene ved at skifte til et nyt, som ikke er et brand i markedet.

Tanken om et eventuelt navneskift omfatter ikke kun SuperBrugsen men også Fakta, Kvickly og alle Brugsen-kæder, så de nye kæder får navnene ”Coop Hverdag”, ”Coop Extra”, og ”Coop Mad”.

I Roskilde-bydelen Trekroner har Coop omdøbt Fakta til ”Coop Hverdag” og SuperBrugsen til ”Coop Mad” for at teste kundernes reaktioner. De er positive. Men. Som koncerndirektøren for Coop,Jens Visholm, har sagt til Ritzau, så er test-butikkerne i Trekroner netop det - en test.

»Vi prøver hele tiden at teste nye ting af i nogle forskellige butikker, for at se hvordan kunderne reagerer. Det er også det, der sker i Trekroner«, siger han og uddyber om fremtiden for Fakta, SuperBrugsen og Kvickly:

»Der er ikke taget nogen beslutninger«.

Alligevel har brugsforeningernes arbejdsgiverforening reageret med stærk modstand. Formanden, Søren Tang, siger til BT om tankerne til navneskifte:

»Det er noget, vi kommer til at kæmpe imod.«


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk