BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Skiltetyv har været på spil igen

04-01-2020


Hvad er det nu lige, forbipasserende ikke får at vide??

December-tyven – eller Broager skiltetyv – som mest opererer i december, har været på spil igen. Og for tredje gang er gået ud over BrewParts på Vemmingbund Strandvej. I tillæg står også et skiltestativ med et tomt henvisningsskilt i krydset Solskrænten-Nejsvej.

Øl-butikken var så heldig, at skiltetyven første gang fik kolde fødder, så det havnede på en genbrugsplads, og Sønderborg Forsyning kunne levere det tilbage. Det var stålet fra Vemmingbund Strandvej. Men da henvisningsskiltet så i december sidste år blev stjålet fra Dyntvej-Vemmingbundvej, passede det tilbageleverede skilt desværre ikke.

Mellem jul og nytår er henvisningskiltet til øl-butikken så atter fjernet. Og igen er det fra krydset Dyntvej-Vemmingbundvej, hvor forbipasserende nu må gætte sig til, hvad der måtte have stået i rammen, hvorfra skiltet er afmonteret.

Ikke at sige til at Mikkel Snedker Hartmann fra BrewParts på Vemmingbund Strandvej også efter dette tredje tyveri af skiltet til ølbutikken ærgrer sig! Og mon ikke der er en Gendarm special øl eller flere til den, som leverer det tilbage igen.

Sådan ser det savnede skilt ud.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk