BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Skolen sætter fokus på cutting

20-12-2018Skoleleder Claus Brink Chistensen har sammen med skolens bestyrelse besluttet at invitere til et til et åbent forældreinformationsmøde om emnet cutting mandag den 14. Januar om aftenen.

- Vi har desværre måttet konstatere, at en større gruppe af skolens elever i 7., 8. Og 9. årgang har lavet ”Cutting”  i større eller mindre grad. Vi har naturligvis direkte kontakt til de konkrete elever og forældre det drejer sig om, men har sammen med bestyrelsen valgt, at vi ønsker at lave yderligere fokus på dette område.Derfor har vi taget kontakt til eksperter på området og er i øjeblikket i gang med at lave konkrete aftaler om besøg i overbygningsklasserne i januar. Samtidig har vi aftalt, at vi vil invitere til et til et åbent forældreinformationsmøde om emnet, oplyser skolelederen.

Cutting (at skære i sig selv) er den mest udbredte form for selvskade blandt unge i Danmark, og broager.dk kan henvise til mere om emnet på linket her

I et brev til skolens forældre har han to små opråb -  til os alle.

Uanset om du bruger parkeringsområdet omkring hallen eller ved Nejsvej vil jeg gerne bede jer huske, at holde det nødvendige fokus og lav fart. Vi ser enkelte, som er kommet lidt for sent af sted, hvilket kan give stressede situationer! Kom af sted hjemmefra i god tid – specielt i denne kommende mørke tid, hvor vi desvære også kan se enkelte mørklagte elever på eller uden cykel. Kære forældre – tjek lige reflekserne (og lyset på cyklerne)


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk