BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Skolepatruljen, sikkerhed og forbilledlighed

08-03-2019Vi har modtaget:

I de sidste næsten to år har jeg afleveret min ældste søn i både SFO og skolen. Hver eneste dag, uanset vind, regn, frost eller sol, så står skolepatruljen klar, både om morgenen og eftermiddagen.

Skolepatruljen står klar til at sørge for en sikker overgang for alle skolens elever på en travl og trafikkeret vej. Til tider gør de det med livet som indsats, for at passe på de andre elever. Og dette gør de frivilligt!

Netop her kommer forældrene og andre trafikanter ind i billedet. De fleste forældre og trafikanter respekterer indsatsen, hvilket er så dejligt at opleve, men desværre er der også trælse undtagelser.

Næsten dagligt oplever jeg fortravlede folk, der åbenbart ikke kan afse 30 sekunder til at hjælpe til med en sikker krydsning af vejen. Det handler om børn. Og vi voksne har et ansvar, ikke kun for vores egne børn, men også de andres!


Det kan ikke passe, at man skal drøne ud foran et barn, fordi man har for travlt. De 30 sekunder betyder i værste fald liv eller død, ikke fordi man kommer for sent på arbejde, men fordi man opfører sig klodset og egoistisk i trafikken. ’

Vi kan alle være med til at påskønne indsatsen, ved at hjælpe dem alle godt på vej.

Skolepatruljen stiller op frivilligt hver dag. Det er unge mennesker der gør en indsats for andre, og det bør påskønnes, respekteres og bifaldes! De gør en indsats for både skolens elever, store som små, men også for byen.

Jeg så gerne, at folk flyttede fokus fra at nå på arbejde i en fart, til at påskønne den indsats de unge leverer. Giv dem en hilsen, et vink og et smil, i stedet for at gasse op og møve sig igennem morgentrafikken. Giv dem din støtte og påskønnelse i stedet for at lege med børns liv.

Der er intet i verden der er vigtigere end vores børn, heller ikke dit arbejde!

Dennis Kinastowski
Formand for Broager Udviklingsforum


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk