BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Søndagens parkunderholdning satte punktum for en flot premiere

02-09-2019Så kom dagen, hvor årets sidste parkunderholdning skulle løbe af stablen.

Den var imødeset med forventning, specielt med det fine vejr op til weekenden. Men søndag formiddag, da forberedelserne begyndte at starte op rundt omkring i byen, blev der skævet til himlen mere end en gang. Meget mørke skyer trak op, men de bestemte sig heldigvis for ikke at vande parkens grønne områder.

Forberedelserne forløb hurtigt og tingene begyndte at komme på plads og omkring klokken 13 var det meste på plads. Der var jo også erfaring og rutine fra de 2 foregående arrangementer.

Det var heller ikke for tidligt, for allerede omkring 13.15 var mange borde og bænke ved at blive godt fyldt. De første ønskede også at fouragere i salgsteltet.

Klokken 14 blev der så fra pavillionen budt velkommen, og scenen blev derefter indtaget af de første musikere.

Publikum så ud til at hygge sig og nyde musikken. Der var tale om en rigtig søndag eftermiddag med kaffe, kage, øl, ringridere og andet som kunne friste.

De 2 første gange blev der først købt madbilletter sidst på ugen, men den sidste gang blev de fordelt over hele ugen. Der blev i forsalget solgt 99, hvilket er et fint antal. Så antallet har ligget lige omkring de 100, mest med 115 den første gang. 

Spejderne og Brandværnet var også tilfreds med deres deltagelse og respons fra publikum. 

Spejderne havde i dag igen fundet snobrødet frem, men i dagens anledning var det blevet til kulørt bagværk. De havde fremstillet blå, rød og ordinær dej til børnene. Mange af børnene syntes det var sejt og det faldt i god jord. Der blev så lavet små kunstværker af de 3 farver og efter bagningen blev det spist med syltetøj. Det var der en del der hyggede sig med.  

Spejderne var også glade for deres deltagelse og deres eksponering. De har fået en del nye medlemmer efter ferien og de har en ide om, at det også skyldes deres deltagelse i parkunderholdningen.

 Så igen en god dag for både publikum og arrangører. Der var i hvert fald en flok glade, men også trætte mennesker, der pakkede ned for sidste gang i år. I hvert fald med parkunderholdning.

Arrangørerne siger tak for i år og håber på et gensyn i 2020.
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk