BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Solskrænten spærret til fredag

15-10-2018


Torsdag bliver der asfalteret, så trafikken påny glider på Solskrænten. (Foto: Anders Hilmer Hansen)

Trafikken på Solskrænten i Broager blev spærret mandag morgen og frem til og med torsdag, mens der bliver lavet kloakarbejde ud for Solskrænten nr. 5. Asfalt er gravet op, og entreprenøren udfører kloakseparering til Vesterbakke 2, der ligger bagved Solskrænten 5.

- Vi har en boremaskine med en spids på og spuler os frem. Vandet vi bruger, er blandet med lerpulver, så den tunnel vi laver, ikke falder sammen. Vi skal bore ca. 45 meter, og så tilslutter vi den nye ledning kloakken i vejen på Solskrænten. Vi spuler tirsdag og er færdig, så der kan asfalteres torsdag, fortæller entreprenørerne og undrer sig lidt over, at faktisk ganske mange bilister ikke vender, når de ser skiltningen om, at vejen er spærret men først vender, når de kan se, at vi holder med gravemaskine og lastvogn og jo ikke kan give plads til, at nogen kan komme igennem.

Mens arbejdet står på, kan Sydbus ikke tage passagerer fra stoppestederne på Industrivej, på Møllegade ved Møllestien, på Solskrænten ved Møllegade og på Vestergade ved Degnegården. Passagererne skal gå til Broager busstation. Det læser de, når de når frem til stoppestedet. - Vi er bedt om at udføre arbejdet i uge 42, fordi der i denne uge er efterårsferie for skoleeleverne, oplyser Sønderborg Forsyning til broager.dk 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk