BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Sommerferie efter en hård fodbold-sæson

26-06-2021


Så er der hvilepause for seniorerne i BUI Fodbold. Mange har spillet og trænet meget i den sidste måneds tid for at kunne få afviklet specielt Serie 6 kampene. Der er trætte og ømme stænger ifølge flere af spillerne.

Serie 1:

I forbindelse med Serie 1 skal der rettes en fejl i forbindelse med artiklen her: https://www.broager.dk/nyheder/forrygende-bui-weekend?Action=1&M=NewsV2&PID=11628 Der fremgik, at såfremt holdet vandt kampen kunne de sikre sig en kvalifikationskamp til Jyllandsserien. Det var ikke korrekt, men de kunne sikre sig en ny sæson i Serie 1, da kun nummer 1 rykker op og det kunne de ikke nå. Men enten en 2. eller en 3. plads ville sikre holdet Serie 1 status. Resten afholdene i puljeb ville enten rykke direkte ned eller skulle sikre sig i kvalifikationskampe for at undgå nedrykning. Beklager fejlen.

Kampen mod Ribe var derfor under alle omstændigheder spændende og 3 point ville være velkommen for ikke at skulle til Bramming og møde topholdet, der var rykket op.

Kampen blev i sore dele domineret af BUI og de kommer efter 20 minutter foran i 3 forsøg, hvor den sidste tager overliggeren og springer ned bag stregen. Liniedommeren dømmer den inde og dommeren følger hans afgørelse. Målscorer Noah Østerlid. Stor Ribe frustration, men den tæller.
 Stilling ved halvleg 1-0.

Kampen bølger frem og tilbage og der er chancer i begge ender. Efter 67 minutter skubber en Ribe spiller til BUI målmanden der går i jorden. Til de flestes overraskelse vinker dommeren afværgende, målmanden spiller kampen færdig, men har ondt efter kampen og snakker om at tage på skadestuen.

Efter 70 minutter får Ribe udlignet til 1-1 i en situation, hvor de fleste ser et stort frispark på en BUI forsvarer, men dommeren vinker igen afværgende og godkender målet.

I løbet af 2. halvleg har BUI 2 skud på overliggeren, der bare ikke vil ind. Kampen slutter 1-1

Sidste kamp mod Bramming skulle efter begge holds ønske spilles om fredagen, men det var ikke muligt, da dommerforeningen havde en anden mening. Den skulle spilles søndag i stedet.

Men det betød så også, at såfremt Ribe ikke tabte til Seest, var 3. pladsen og dermed pladsen i Serie 1 i efterårssæsonen sikret. Ribe vandt og dermed kunne BUI tage til Bramming uden pres.

I denne kamp blev Bramming fejret med indløb og romerlys inde kampstart. De spillede gik til den og i perioder meget hårdt. De ville vise hjemmepublikum, at de havde fortjent oprykningen.

BUI kommer bagud efter 74 minutter, men formår at få udlignet i overtiden og tager 1 point med hjem.

"Ø" (Nicklas Østerlid) var i slutminutterne lige ved at lave det samme mål som mod Bov på et frispark udenfor feltet. Men denne gang gik den lige over i stedet for ind i trekanten.

Målsætningen om at forblive i Serie 1 blev dermed opfyldt. Puljen var en jævnbyrdig omgang, hvor holdene kunne ligge i toppen i den ene uge og til direkte nedrykning i ugen efter. Men til slut lå BUI på den rigtige side af alt det kedelige og der er igen til August Serie 1 på SUS Park.

"Iver" (Nicolai Bach Iversen) blev en samlet nummer 2 på topscorerlisten i puljen med 10 mål, dog delt med en anden spiller. Topscoreren scorede et mål mere og endte på 11 mål.

Serie 4:

Holdet har også haft en underlig sæson. Puljen var lige så jævnbyrdig som Serie 1. Alle kunne vinde over alle, næsten da.

Men holdet havde i de sidste kampen kniven for struben og skulle samle point for at holde forfølgerne bag sig og specielt Midtals, da det var eneste hold de kunne blive bedre imod indbyrdes. Det klarede de så med at vinde hjemme med 2-0 og i den sidste kamp der skulle spilles slog de ude Hørup 0-4. Den sidste kamp var en ren walk over, da Kværs/Tørsbøl havde trukket sig i løbet af turneringen.

Serie 6:

Holdet startede med at spille med i oprykningsspillet, da der var mulighed for at melde holdet til. Dette grundet de mange spillere som BUI Senior har haft i foråret. Der har været omkring 60 spillere tilmeldt til alle 3 hold.

Holdet spillede et par gode kampe og fik også hevet sejren i land i 2 af kampene. Men tabte 2 andre der gjorde, at de ikke kom på den rigtige side af stregen.

Ialt en god sæson for BUI Senior og det bliver spændende at følge holdene i efteråret. Målsætningen blev nået for alle 3, men en oprykning for Serie 1 og/eller Serie 4 ville da heller ikke have været af vejen. Men det rakte resultaterne ikke til.

Så nu er der dømt pause og rekreation og optankning til en ny sæson startende i august.


-jørgen