BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Sparekassens halvårsregnskab slår igen rekord

28-08-2018Broager Sparekasse har i dag tirsdag kl. 8.26 udsendt denne pressemeddelelse:

Med et resultat i halvårsregnskabet før skat på 14,4 millioner kroner viser Broager Sparekasse fortsat en god udvikling. I forhold til sidste års halvårsregnskab, som lød på 12,5 millioner, er det en stigning på 1,9 millioner og dermed sparekassens bedste halvårsregnskab.

Kapitalprocenten kan opgøres til 17,6 % og med et solvensbehov på 9 % har sparekassen næsten dobbelt så meget kapital, som loven foreskriver. Dette betyder bl.a., at sparekassen står endnu stærkere i en eventuel kommende krise.

Udlånet er steget til det højeste niveau de seneste 18 måneder. Det skyldes primært yderligere udlån til erhvervskunder.

Alt i alt er vi rigtig tilfredse og stolte over dette halvårsregnskab. Vi er især glade for at se, at udlån til erhverv er stigende. Det har det seneste års tid været vores mål, at væk ste på erhverv, og at det nu kan ses på tallene er bare rigtig godt, lyder det fra direktør i Broager Sparekasse, Lars Christensen. 

Stigende omkostninger 

Samtidig med, at halvårsregnskabet sætter rekorder, er omkostningerne også steget. Det skyldes bl.a. investering i IT og et større markedsområde. 

 

Vi vil gerne følge med udviklingen og den gode kurs vi har sat, og det kræver, at vi investerer tid og penge i nogle konkrete tiltag. Vi arbejder blandt andet meget med at udvikle vores IT-systemer især internt, så vi kan blive mere effektive i vores arbejde med kunderne, fortæller Lars Christensen. 

Åbningen af ny afdeling, og dermed udvidelse af lokalområdet, i Vojens har også været en investering i fremtiden. 

Vi er kommet tættere på vores kunder og nye potentielle kunder i Vojens- og Haderslevområdet. Vi er stadig i opstarten, men indtil videre tegner det rigtig godt, og vi er blevet taget godt imod i Vojens, lyder det fra Lars Christensen.  

I sidste ende er det fortsat vores kunder og lokalområde, der er i fokus. Vi vil også i fremtiden kunne tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde, afslutter Lars Christensen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk