BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Spinning er nyt – hver mandag

08-03-2018


Formand Povl Hvidkilde

Motionsklubben Broager får regelmæssigt nye medlemmer og har igangsat nye aktiviteter, som kan tiltrække endnu flere. Nyeste tilbud er spinning. Med instruktør! 16 cykler er indkøbt af udlejer, og foreløbig er holdet på otte, som mødes hver mandag.

- En dartafdeling er også kommet i gang. Vi har to skiver og spillere, der mødes torsdag og fredag og banker hinanden på hyggeligste vis. For tiden er der 8 spillere og nr. 9 er på vej ind, oplyste formanden Povl Hvidkilde på aftenens generalforsamling.

- 2018 har været et spændende og udfordrende år. Bestyrelsen har haft mange ting at hanke op i og mange ting at få styr på. Økonomisk har det været lidt op ad bakke, men er dog endt tilfredsstillende. Klubben er ikke velhavende, alligevel får bestyrelsen det hele til at løbe rundt. Og nu ser det ud til også at lykkes med, at kontingent kan betales kvartalsvist eller for et helt år. Som en konto overførsel eller med MobilePay.

Støtte til nye indkøb

Motionsklubben har i 2017 søgt om støtte forskellige steder. Vi søgte hos Broager Sparekasse – uden resultat. Vi søgte §18 hos Sønderborg Kommune om midler til Motionsklubbens Venner – i alt 4000 kr. – og fik i februar 2018 den glædelige besked, at Sundhedsudvalget havde bevilget pengene. Vi skal nu finde ud af, hvordan pengene bedst anvendes.

Vi har desuden i 2017 søgt Velux Fonden om støtte til indkøb af en ribbe, en romaskine, en mavetræner, en pc med Office så vi kunne samle alle klubbens dokumenter og oprette et enkelt, men gratis regnskabssystem. Velux Fonden bevilgede det ansøgte beløb, i alt: 17.924. Pengene kom ind på vores konto i januar 2018. Det bevilgede er indkøbt og taget i brug.  

Mindes afdød ildsjæl

I november 2017 mistede klubben en af sine ildsjæle, da Lilly Birkebæk døde. Vi er mange der har alle arbejdet sammen med Lilly og husker hende som et energisk og initiativrigt menneske. Ingen af os vil glemme hendes store betydning for klubben.

Hendes store arbejde skulle nu fordeles på andre, og alle var villige til at tage en ekstra tørn.

Der skal lyde en tak til alle medlemmer, for uden jer var der ingen klub. Jeg takker bestyrelsen, Motionsklubbens Venner og Waterles ved Hans Tjørnelund og Paul Knudsen for et godt samarbejde.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk