BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Status for serie 4 og serie 6

27-05-2021KAMPEN ER FLYTTET.

BUI fodbold i serie 4 spiller i aften fredag kl. 19 "hjemmekamp", der afvikles på Aarsbjerg i Gråsten. Holdet har haft en svingende sæson. De har spillet flot fodbold i den ene kamp og ikke formået at fortsætte i den næste.

En del skyldes, at holdet ikke kan stille med de samme spillere hver gang, da de i perioder er nødt til at afgive spillere til 1. holdet og også har haft skader. Men de har også mødt nogle gode hold i en meget tæt pulje.

Efter nederlaget til Egernsund KIF på 3-1  skulle holdet videre. For som træner Ole Jensen sagde, havde de næsten gjort alt galt og spillet med på modstanderens præmisser og ikke spillet deres eget spil, endda selvom de var kommet foran allerede efter 1 minut. 

På den anden side spillede Ekif ifølge træner Henrik Nygård en flot kamp og helt op til deres optimale. Som omtalt op til kampen er der også altid en kamp, der kan ende med hvad som helst i dette lokalopgør.

Efterfølgende skulle holdet rejse sig mod Hørup/Notmark. Her stillede holdet med noget af det bedste der kan komme på græs. Det afspejlede resultatet også, da de vandt kampen 9-0. Her var tale om flot spil på alle parametre, dog specielt i 2. halvleg. Fløjspil, individuelle præstationer, oplæg til en holdkammerat der var bedre placeret og sådan kan det positive kun fremhæves.

Dog var der til halvleg kun tale om en føring på 1-0 og de første minutter i 2. halvleg pressede Hørup/Notmark på og havde 2 store chancer heraf en dobbelt, som dog blev reddet af BUI målmanden.

Men derefter var der ikke meget i Hørup/Notmark, da BUI pressede på og fik spillet til at flyde og scorede næsten efter behag. 

Så stod Dybbøl på programmet ude. Det endte med et nederlag på 2-0 til et bedre hold ifølge Træner Ole Jensen. I den kamp stod BUI målmanden en god kamp og forhindrede et større nederlag.

Fredag står den igen på kamp, denne gang mod BNS i Aarsbjerg i Gråsten. Her er tale om en kamp, hvor BUI's nuværende placering på en 3. sidste plads, som til sæsonafslutningen vil resultere i en kvalifikationskamp om forbliven i Serie 4, kan afløses af en mulighed for at spille med om oprykning i stedet for.  BNS ligger lige nu nr. 2 og har et forspring på 4 point til BUI. Så med en sejr kan de lukke hullet.

Kampen spilles klokken 1900.
Serie 6 kom i deres første kamp mod Skodsbøl godt fra start og vandt 1-4 ude, selvom de spillede på SUS Park. Dette skyldes, at begge hold spiller deres hjemmekampe her.

I den næste kamp skulle de møde Sønderborg Boldklub. Det endte med at Sønderborg Boldklub vandt 1-2 selvom BUI havde størstedelen af spillet og endda undervejs brændte 2 straffespark og havde yderligere et skud på overliggeren.

BUI kommer foran efter 17 minutter. Da Sønderborg Boldklub derefter giver bolden op tager deres spiller chancen, da BUI målmanden står lidt langt ude og scorer på forsøget. Efter 75 minutter kommer holdet foran og selvom BUI presser ender på det med et nederlag. Skuffelsen var enorm, da holdet og trænerne ud fra spil og brændte chancer havde håbet på mere.

Næste kamp er på lørdag ude mod Svenstrup.

-jørgen.