BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Stillegruppen er indstillet til Stilhedsprisen 2021

30-03-2021


Broagerlands stillegruppe.

Broagerlands Stillegruppe, som har præsenteret de 12 stilleområder på Broagerland, er indstillet til Stilhedsprisen 2021. Det har redaktøren af broager.dk sikret. Og nu er det op til foreningen Vi Elsker Stilhed blandt forslag fra hele landet at udvælge de 10, der er med i selve nominerings-fasen.

Forslagsstilleren, Kristian Pallesen, broager.dk, siger om indstillingen:

-Jeg er dybt imponeret af Stillegruppens idé og vedholdenhed. Og jeg hører til dem, der faktisk har fået en ny oplevelse i naturen på Broagerland ved at have hørt og skrevet om stillegruppens fortælling. Stilhed og fordybelsesbænke. Enkelt men vigtig, mener redaktøren, som har skrevet følgende i indstillingen til årets Stilhedspris:

”Stillegruppen med Henrik Wengel i spidsen har uden at ændre noget som helst peget på lokale værdier, som rigtig mange i lokalsamfundet ikke har været bevidste om findes! Nemlig stilleområder.  Stilhed, ro, natur og mulighed for pauser på fordybelsesbænke. En øjenåbner for stilheden! Der er udpeget 12 "stilleområder", klassificeret mht. stilhed, herlighedsværdi, tilgængelighed og fremkommelighed, som fremtidig planlægning og udvikling skal tage hensyn til. Der er trykt en brochure, og beskrivelserne ligger på broager.dk.”

Du kan læse mere om Stillegruppens turforslag ved at klikke her

Vi elsker stilheden
Foreningen bag Stilhedsprisen 2021 er stiftet i 2011 med navnet ”Vi elsker stilheden”. Foreningen har nu over 2.000 medlemmer på landsbasis og vil gerne fremelske naturlig stilhed, gøre opmærksom på, at der er mange mennesker, der forstyrres og stresses af støj, og gøre beslutningstagerne opmærksomme på, hvor problemerne er og evt. komme med forslag til, hvordan de kan løses.

Alle medlemmer af foreningen kan stemme på de nominerede til prisuddelingen. Og det er gratis at blive medlem. Du kan læse mere om foreningen ved at klikke HER og udfylde blanketten for medlemskab ved at klikke HER.