BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Stor og bred opbakning til Afterski i Broager

24-02-2020Så var det fredag, at Broager Kulturs Afterski blev skudt igang i Broagersalen.

Det var imødeset med spænding fra mange mennesker, for hvordan havde arrangøren tænkt sig at få flyttet Alperne og den kendte stemning til Broager en fredag aften i Februar, specielt når sneen var erstattet af så rigelig mængder vand fra oven.

Det lykkedes over al forventning. I forsalg var der allerede solgt 350 billetter og der blev solgt yderligere 36 i døren. Så antallet nåede op på hele 386. Nicht schlecht.

I indgangen blev de personer der var under 18 udstyret med et rødt armbånd og dem over med et grønt. Så var der styr på det for serveringen.

Allerede ved ankomsten blev gæsterne mødt af musik og i foyeren af BUI Rocks drinksbar. Her stod de kendte mennesker fra  sommerens musikfest og var klar med både drinks og højt humør at servicere de mange gæster.

I selve salen var der mulighed for at købe drikkevarer flere steder og til at bænke sig inden dansebenet skulle svinges. På bagvæggen var der snelandskaber og andet godt der skulle give indtryk af at være i Alperne. Ud over en stor del af bordene var der udspændt en stjernehimmel.

Så alle ingredienserne var på plads.

Nogle kom i festtøj, andre i en eller anden form for Afterski med skibriller og liftkort. Og der var unge damer, der så ud, som om de lige kom fra pisten. 

Der var gæster i alderen fra 15 år og godt op i mennesker i deres bedste alder. Alt kan defineres. Flere steder havde den yngre generation taget forældrene med eller måske omvendt. Der var i hvert fald stor alderspredning, men det sås nu ikke ved bordene.

Humøret var højt hele aftenen og skulle sulten melde sig, var der mulighed for at købe Currywurst og andet godt lige ved indgangen, hvor Broager Kultur havde engageret Jespers Pølsevogn. Der var i hvert fald flere gange stor søgning også der.

Trine Labori fra Broager Kultur fortalte, at der også var 1 ungt familiemedlem, der er bosat på Sjælland, der sammen med 2 kammerater var taget til Broager for at opleve Afterski i det sønderjyske, så det var jo næsten internationalt. De havde efter sigende en glimrende aften sammen med lokalbefolkningen. 
Både formand Mette Labori og idemageren bag temaet, Christel Leiendecker var mere end tilfreds og var begejstret for den brede aldersfordeling og ligeledes for den store opbakning.
Endnu et godt arrangement fra Broager Kultur som samlede byen og viste at en fredag aften i Broager ikke behøver at være kedelig.


Fotos: Tove Gløtta.

 

Mon ikke der har været stille i byen lørdag formiddag efter den store energiudladning hele aftenen før i hallen ?

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk