BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Succes er årsag til, at genbrugspladsen lukker helt

15-03-2020


En enkelt dag blev det til. Nu er der lukket for alle (Foto: Kristian Pallesen)

I aftes lørdag blev porten låst. Genbrugspladserne lukker – helt  Det skyuldes trængsel og alt for mange mennesker på de døgnåbne genbrugspladser ser Sønderborg Forsyning sig nødsaget til at lukke pladserne helt.

Lørdag besøgte næsten 800 mennesker Glansager Genbrugsplads, og det skabte trængsel på vejen uden for   pladsen og inden for ved containerne. Trængsel, der langt oversteg de anmodninger, der er indført for at standse smittespredningen. Knap så voldsomt var det i Skodsbøl, selvom der også var kø hjer.

- Med så mange mennesker på genbrugspladserne står folk tæt, og derfor ser vi desværre ingen anden udvej end at lukke genbrugspladserne helt, siger direktør ved Sønderborg Forsyning, Hans Erik

Kristoffersen. 

Lukningen sker med øjeblikkelig virkning, og allerede lørdag aften vil portene til genbrugspladser Skodsbøl, Vesterlund, Glansager og Sundeved blive låst. Hvornår genbrugspladserne åbner igen, tør Hans Erik Kristoffersen ikke sige på nuværende tidspunkt, men han opfordrer alle til at holde øje med Sønderborg Forsynings hjemmeside, sonfor.dk.

- Vi opdaterer vores hjemmeside hele tiden, ligesom man også kan følge os på Facebook, siger Hans Erik Kristoffersen.

Mulig løsning til virksomheder på vej

Hvor de fleste private nok kan leve med ikke at kunne aflevere haveaffaldet, kan situationen være anderledes alvorlig for områdets virksomheder.

- Vi har inden mandag fundet en løsning til vores erhvervskunder, så de fortsat har mulighed for at benyttgenbrugspladserne og aflevere f.eks. byggeaffald. Men det bliver i første omgang kun virksomhederne, der får denne mulighed. Alle andre må desværre vente, afslutter Hans Erik Kristoffersen.

 

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk