BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

SuperBrugsen er i gang med at nyindrette butikken

07-02-2019


Torsdag morgen er de tnye gulv lagt. (Foto: Kristian Pallesen).

Medarbejderne i SuperBrugsen i Broager sætter som sædvanligt nye varer på hylderne hver dag, men dertil kommer, at de også i ugen der gik og i ugerne der kommer fjerner en masse varer fra hylderne, fordi hylderne skal tages ned, flyttes eller slet ikke bruges mere. En omfattende nyindretning af butikken er gået i gang og slutter først i ugen op til påske.

Gulvarbejdet er i gang i vinafdelingen, som får nyt gulv. Det skal være lagt onsdag aften, for torsdag morgen rykker Darum Inventar ind og sætter nonfood inventaret op, hvor vinen har stået.

I frugt og grønt har vi allerede flyttet reolerne for at gøre plads til en skillevæg, så frugt og grønt bliver smallere og længere. Der kommer et nyt indgangsparti med glasskydelåg, så det bliver en bedre kundeoplevelse.

På bagvæggen ud mod parkeringspladsen opsættes en støvvæg. Det sker på tirsdag, og så begynder de at grave ud til kondensafløb til de nye kølere, og det skal de bruge halvanden uge til.

Mandag i uge 9 kommer de nye mejerikølere og kølere til lageret, og i uge 11 kommer alle de nye kølere og frysere til gulvet. Og hermed er freon fortid i butikken.

Vi har flyttet vin, tømt hylderne ind mod frugt og grønt, og på mandag tager vi krydderier, pasta og toiletpapir.

- Der bliver nogle uger, hvor det bliver lidt uoverskueligt, men kunderne må endelig spørge, hvis der er noget, de ikke kan finde. Og så vidt muligt prøver vi at have alle varer i butikken, men der kan opstå situationer, hvor vi måske ikke kan indfri alle ønsker, siger uddeler Michael Næsby.

- Nogle har fået den tanke, at udgravningen ved butikken udenfor handler om, at vi skal bygge ud. Men de graver for at lægge en ekstra strømkapacitet ind i huset. Der bliver en overgang, hvor vi skal vente en ekstra belastning, så det graver vi til. Vi bliver i de rammer, vi er i, fastslår uddeleren.

Når håndværkerne, de fleste fra Broager, er færdige, venter en ny indkøbsoplevelse.

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk