BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

SuperBrugsens formand forventer højest ti til generalforsamlingen

14-04-2021Senest den 19. april kl. 23.45 skal du tilmelde dig, hvis du er medlem og vil deltage i SuperBrugsens generalforsamling i Broager. Det er der sædvanligvis omkring 70, der gør. Men i år møder der færre. Ja, der kommer faktisk ingen! For alle skal tilmelde sig og blive hjemme og deltage i generalforsamlingen digitalt. Og det er der kun få, der gør!

Mødet holdes den 20. april kl. 18-19. Med samme dagsorden som altid, herunder valg til den lokale bestyrelse. Erik Johansen ønsker genvalg, mens Kenneth Petersen ønsker at udtræde af bestyrelsen. En enkelt har meldt sig som interesseret.

-Heldigvis har vi ikke de store beslutninger, der skal tages, bortset fra valg til bestyrelsen, siger formanden for SuperBrugsen i Broager, Kim Pedersen. Han ærgrer sig over, at generalforsamlingen ikke må udsættes.

- Sidste år fik vi lov at udsætte generalforsamlingen, men i år kræver Erhvervsstyrelsen, at vi skal afvikle generalforsamlingen inden for tidsfristen. I Broager tror jeg, at resultatet bliver et fremmøde på højst ti deltagere i generalforsamlingen.

Vi ved jo, at App og online booking er svær for mange mennesker. Rigtig mange tager ikke chancen og prøver at melde sig til.

Men. Det kan nås endnu. Frem til og med mandag. Og er man ikke medlem af Coop, kan man stadig nå at blive medlem og få adgang til generalforsamlingen. Du skal blot indbetale 200 kr. og have et medlemsnummer. Så er du på!