BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Svar på Ole Hansens kommentarer på mit indlæg om udvikling i yderområderne.

03-10-2021Svar på Ole Hansens kommentarer på mit indlæg om udvikling i yderområderne.

Jeg er da ked af jeg som socialdemokratisk byrådskandidat ikke er lige så klog og vidende som Ole Hansen. I hvert fald i hans optik. Men jeg er stadig sikker på, at alle vil udvikling i yderområderne. Ole Hansen mener, at protesterne mod udstykningen Nejsli på Nejsvej i Broager modbeviser dette. Tænker såmænd blot det beviser, at Ole Hansens måde at tromle sine ideer igennem på ikke virker mere. Dialog, inddragelse og mest mulig hensyn til eksisterende bebyggelse og naturen, er for Ole Hansen en by i Rusland.

I øvrigt er området på Nejsvej i kommuneplanen, vedtaget af Byrådet i 2019, karakteriseret som et område der af forskellige hensyn aldrig må bebygges. Dette vil jeg som uvidende socialdemokratisk byrådskandidat holde fast i, også hvis jeg skulle blive en del af det kommende byråd.

Vi skal stadig have fokus på udvikling også i Broager by, men lad os nu gøre det ordentligt og i respekt for eksisterende borgere og vores omkringliggende natur. Vi kan med garanti ikke undgå, at nogle vil blive ramt uanset hvor denne udvikling kommer til at være. Men med dialog og mest mulig hensyn kan man nå rigtig langt.

Vi skal også give mulighed for udvikling i landsbyerne. Ifølge Ole Hansen har denne mulighed eksisteret i 45 år. Man skal blot rekvirere et ansøgningsskema hos kommunen.

Så enkelt var det sikkert for 45 år siden, men hvis udgangspunktet i dag er et afslag, så er der dog noget at arbejde med.

 

Erik Lorenzen

Illervej 21

6310 Broager