BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Teglværksspil onsdag-torsdag-fredag-lørdag

15-06-2022


Foto fra første møde mellem forfatter og instruktør.

Efter en intens periode med prøver, sceneopbygninger og fremstilling af kostumer er Cathrinesminde Teglværksspil nu klar til at vise hvad de kan

Der har været mange ting at holde styr på for instruktør Kristian Hald, som med sikker hånd har ført de 25 skuespillere igennem rejsen fra manuskript til et færdigt skuespil i teglværksspillet ”Enkeland”, som opføres på Cathrinesminde Teglværk i aften den 15. til lørdag den 18. juni kl. 19.30. Lørdagens eftermiddagsforestilling er udsolgt.  

I stykket bliver publikum taget med til Broagerland under 1. verdenskrig, hvor over 30.000 sønderjyske mænd var indkaldt til krigen. De får også et lille indblik i hvordan livet var ved fronten, men hovedvægten i stykkets handling er dog lagt i at skildre det hårde liv for de kvinder, der var blevet tilbage derhjemme og den samfundsmæssige udvikling, som kvindernes daglige kamp for overlevelse førte med sig..

Det hele bygger på Karsten Skovs anmelderroste roman ”Enkeland” som udkom i 2018 og som efterfølgende er bearbejdet af Brian Wind Hansen til årets teglværksspil.

Der er mulighed for at anskaffe sig romanen ”Enkeland” alle spilledage og Karsten Skov vil signere bøger i pausen onsdag den 15., torsdag den 16. kl. 19. 30 og lørdag den 18. kl. 15.

 Der er stadig billetter tilbage, som  kan købes på www.cm-venner.dk eller ved telefonisk henvendelse til Carsten Hauerberg på tlf. 20186872. Der vil også være salg ved indgangen.