BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Til årets sidste sommerspil i Varde

18-07-2019Af Walther Jacobsen

I lørdags mødte 57 personer ved Broager kirke for at blive transporteret til Varde Sommerspil med bus fra Sønderjyske busrejser med Agge som chauffør, der var afg. Kl. 12.00 med Ældre Sagen i Broager som arrangør.

Turen derop foregik på landevej via Bolderslev, Toftlund, Ribe til Varde, idet det var megen trafik på motorvejen. Vi fik en lille byrundtur i Varde, fordi der var sat hegn op omkring et byggeri på den gade, bussen normalt skulle køre ind af, men det lykkedes at finde et andet sted tæt på Varde sommerspil, hvor vi blev læsset af og havde tre kvarter til at finde vores pladser, købe drikkevarer etc.

Forestilling Annie get your gun startede kl. 15.00, og vi fik at vide, at forestilling varede 2½ time incl. 20 min. pause. Vejret var perfekt, ikke for varmt, lige tilpas. Og hvilken forestilling. Man skulle ikke tro, at det var amatører der optrådte. De var simpelthen fantastiske og lidt vemodigt for de medvirkende, idet det var den sidste forestilling.

Vi forlod Varde og satte kursen mod Øster Højst Kro, hvor der blev serveret kalvesteg stegt som vildt med tilbehør og der var rigeligt. Til dessert var der hjemmelavet is med varm jordbærsauce. Godt mætte og veltilpas kørte bussen mod Broager igen, hvor vi ankom kl. 21.30 efter en fantastisk oplevelsesrig dag.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk