BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Tjen en skilling uden at blive modregnet i pension og efterløn

14-01-2022Har du en sundhedsfaglig uddannelse og tid til at hjælpe under coronakrisen? Så har vi brug for dig. Sådan lyder den appel, Sønderborg Kommune går ud med i en ny kampagne, i håb om at fx pensionerede sygeplejersker eller andre med en sundhedsfaglig uddannelse vil give en hånd med på kommunens social- og sundhedsområde.

Sønderborg Kommune står som resten af landet i en ekstraordinær situation på grund af det stigende antal smittede. Det udfordrer rekrutteringen af pleje- og sundhedsfagligt personale.
 
- Vi gør alt for at passe på vores ældre og udsatte borgere og har derfor brug for ekstra arbejdskraft til at styrke disse områder i forbindelse med den aktuelle situation. Vi håber derfor, at vores budskab når ud til bl.a. efterlønnere, pensionister eller studerende med en sundhedsfaglig baggrund, der har mod på at hjælpe med pleje- og sygeplejefaglige opgaver, måske bare nogle timer om ugen, siger direktør for Job og Velfærd Klaus Liestmann.
 
Helt konkret er det social- og sundhedshjælpere og assistenter, sygeplejersker, sygeplejerskestuderende og pensionister/efterlønnere med en sundhedsfaglig uddannelse Sønderborg Kommune nu kommer med en særlig appel til.

Indtægten skal ikke modregnes i pension og efterløn
Sønderborg Kommune informerer om, at vagterne regnes som coronarelateret arbejdet, og at indtægten derfor ikke skal modregnes i folke-, senior- og førtidspension eller efterløn.
 
Ansøgning via kommunens hjemmeside

Interesserede kan læse mere om opgaven ved at klikke HER