BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

To fodboldsejre til BUI

06-05-2019


Måltavlen taler sandt! (Foto: Jørgen Michelsen)


Serie 3 holdet spillede i lørdags ude mod Vedsted. Ved en sejr kunne der slås et lille hul ned til de kedelige pladser omkring nedrykningsstregen.
Det gik over al forventning og BUI vandt sikkert 5-0 og fik vist både bredden ved 4 forskellige målscorere og et selvmål som skyldtes pressspillet der fik bagerste modstander og målmanden til at misforstå hinanden.

 
Samtidig blev de 2 af målene scoret på dødbolde, som ikke har fungeret optimalt hidtil i denne sæson.
Så endnu en vigtig sejr og selvtillid til de kommende udfordringer. Ud over det havde BUI yderligere 3 friløbere som ikke blev omsat til mål.

Målscorere: Lukas Hansen, selvmål, Mads Hansen på straffe, Mathias Lund og "Dolle" Christoffer Bach Iversen.
Næste kamp er hjemme mod SUB Sønderborg Inter søndag 12-05 2019 klokken 16.

Serie 5 spillede søndag eftermiddag hjemme mod Hørup/Notmark i en temmelig ensidig kamp, hvor spillet foregik på hjemmeholdets præmisser. Der blev spillet flot fodbold og kombineret godt igennem gæsternes forsvar. Allerede efter 2 minutter kommer BUI foran 1-0 på mål af Jesper Teichert Christensen, 2 minutter efter 2-0 ved Rasmus Andreassen og minuttet efter 3-0 ved Rasmus Ploug Jørgensen. Flot start, men så gik der lidt stilstand i målscoringen og spørgsmålet var nu om de havde skudt tomt.


Men der skulle lige lades op igen og i det 32. minut kom det 4. mål ved Patrick Hardman. efter 36 minutter fik BUI et gult kort og dermed en 10 minutters udvisning, men på intet tidspunkt kunne det ses, at de spillede med en mand i undertal og i det 42. minut scorede de endda til 5-0 ved Oliver Demuth Mathiesen. Så var der halvleg.

Efter pausen fortsatte den ulige kamp og det til tider flotte pasningsspil. i Det 56. minut scorede Jesper Teichert Christensen sit 2. mål. Nu var spørgsmålet om de var blevet mætte med så komfortabel en føring. De spillede sig til yderligere chancer, men ind ville bolden ikke.

Tiden gik og slutningen af kampen nærmede sig, men så tog en vis herre igen fat i BUI. 6-0 blev i løbet af godt 5 minutter ændret væsentligt. 83. minut 7-0 ved Rasmus Andreassen også hans 2. mål, 85. minut 8-0 ved Sonny Johansen, 86. minut 9-0 ved Tobias Milter Jensen og i det 87. minut prikken over I'et 10-0 ved  Anders Berg Jensen, også hans 2. mål.

En flot sejr mod et hold der ikke havde nogen form for modvægt mod BUI.

Dermed ender BUI som nr. 2 i puljen og tager 2 point med over i oprykningsspillet til Serie 4. Puljerne er for nuværende ikke tilgængelige på JBU's hjemmeside og dermed kan næste hjemmekamp endnu ikke oplyses.

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk