BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

To regnskaber fra Broager

02-12-2018


JydskeVestkysten skriver om årsregnskaber ved hjælp af en tekstrobot på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen og omtaler i dag to regnskaber fra Broager-virksomheder.

I det seneste regnskabsår blev det til et underskud i virksomheden Hermann Johannsen´s eftf. Jan Teichert ApS, der har adresse i Broager. I det seneste år er underskuddet steget fra -345.753 til -465.557 kroner før skat. Ledelsen anser årets resultat for utilfredsstillende.

I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 10 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 8 ansatte. Egenkapitalen faldt fra 301.895 til -61.705 kroner og er dermed blevet negativ.

For firmaet Erik Simonsen Moldt ApS, Broager, er overskuddet i det seneste regnskabsår reduceret fra 1,5 millioner til 1,4 millioner kroner før skat. Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende.

Antallet af ansatte var ifølge regnskabet på 21, året før var det 20. Sidste år voksede formuen i Broager-virksomheden fra 7,7 millioner til 8,9 millioner kroner.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk