BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

To serie 3 kampe i denne uge

27-05-2019


I denne uge spiller BUI i fodboldens serie 3 to kampe.  Næste kamp er torsdag ude mod Lundtoft 2 og lørdag spilles hjemme mod Løjt klokken 16 på Idrætscenteret i Broager.

De følger efter sidste uges udekamp mod Nordals, hvor BUI desværre tabte med 3-1.

BUI kom foran med 0-1 efter 5 minutter ved Lukas Hansen. Men resten af kampen var det kun Nordals der kunne få netmaskerne til at blafre.

Ifølge Henrik Nygård havde Nordals 4-5 gode chancer og scorede på de 3 af dem. BUI havde en del store chancer, men disse kunne ikke omsættes.

BUI har haft god gang i angrebet hidtil i denne sæson og scoret en del mål i modsætning til Nordals der har tabt mange kampe med de små marginaler. Men torsdag aften var det så blevet deres tur til at score på chancerne.

I går søndag eftermiddag spillede serie 3 igen. Denne gang hjemme mod topholdet Gråsten. Der var mange, der var mødt frem, selvom det i ordets bogstaveligste forstand var strålende vejr i den våde udgave.

Her kom BUI foran efter 3 minutter. Her var det lige som i torsdags Lukas Hansen der nettede.  Det var en lige kamp, hvor der var chancer i begge ender.

Efter 32 minutter får Gråsten en 10 minutters udvisning som BUI ikke rigtigt når at få noget ud af, da de selv får en 2 minutter efter. Da uret har passeret 37 minutter får BUI endnu en 10 minutters udvisning og på det efterfølgende frispark får Gråsten scoret og udlignet til 1-1.

Efter 41 minutter bliver det 1-2 da et godt skud på mål bliver rettet af  af en BUI spiller og sidder så yderligt at BUI målmanden er chanceløs.

Efter pausen fortsætter kampen med at være en lige kamp, men BUI har været nødt til at lukke mere op og er dermed sårbare for modangreb fra de hurtige Gråstenspillere, men de står godt i forsvaret.

Efter 59 minutter får Gråsten en udvisning mere og på det efterfølgende frispark er BUI mere end uheldig med ikke at udligne. Bolden tager først overliggeren og efterfølgende stolpen før den springer i spil igen.

Lige efter bliver det så 1-3 på et sololøb, hvor Gråstenspilleren lobber bolden over BUI målmanden.

I flere dele af 2. halvleg er dommeren flere gange ved at miste grebet om kampen og til sidst er det ved at udarte sig. Men heldigvis ender det "kun" med en udvisning mere til Gråsten efter 86 minutter som BUI ikke kan nå at omsætte i scoringer.

En pointmæssigt kedelig uge, men BUI har stadig 7 point ned til en af de kedelige pladser om nedrykningsspil og 8 til direkte nedrykning.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk