BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Top-chef fra Broager fyret

30-01-2019Hotel Alsiks HR-direktør, Christel Leiendecker, Broager, følger efter den hidtidige direktør for hotellet i Sønderborg, Irmela Heinsius, som nu forhenværende ansatte. Den nye direktør for hotellet, Henrik Bille Pedersen, har nemlig i dag skilt sig af med Christel Leiendecker. Det skriver jv.dk.

Henrik Bille Pedersen bekræfter overfor JydskeVestkysten, at det er ham, der har fyret HR-chefen men vil ikke udtale sig om årsagen. Det gør Christel Leiendecker heller ikke, men hun er helt afklaret med, at hun og Alsik siger farvel til hinanden, næsten før det er begyndt.

- Det hedder sig, at min position nedlægges, siger hun til JV. Jeg har jo arbejdet tæt med den tidligere direktør Irmela Heinsenius, og når der kommer en ny direktør, så ser man ofte, at de ønsker en ny vej. Jeg har ikke den meget administrative tilgang til HR-arbejdet, og den nye direktør har selv erfaringer fra sin HR-baggrund. Det kan være, at man har andre tanker om HR og rekruttering end jeg har, og så tænker jeg, at det var nok ikke på Alsik, jeg skulle være. Men jeg vil gerne derfra uden at smække med døren. Sådan er det slet ikke, siger hun.

Alsik skal efter planen åbne mandag 6. maj. Inden da skal ansættes yderligere cirka 130 medarbejdere i køkken og service, et arbejde Christel dermed ikke skal udføre. Hun sidder i Sønderborg byråd valgt for Slesvigsk Parti.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk