BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Topkamp i serie 3 i aften

15-10-2019Serie 3 holdet møder i aften Lundtoft i en topkamp om oprykningen til Serie 2. Kampen skulle have været spillet i lørdags hjemme på Idrætscenteret, men den store mængde vand gjorde, at den blev udsat.

Den spilles på Gråsten Boldklubs kunstgræsbane i Aarsbjerg klokken 1930.

Her er der tale om vitale point der spilles om, da begge hold ligger med samme pointantal (23) på henholdsvis 2. og 3. pladsen i puljen. BUI som nr. 2 pga. den flotte målforskel på + 45 holdt op mod Lundtofs + 10.

Ved 4 kampe igen for begge hold må den som minimum ikke tabes, medens en sejr vil skaffe luft ned til konkurrenten. Specielt da BUI, i hvert fald på papiret, har det sværeste restprogram mod de nuværende nr. 1, 3, 4, 5 i gruppen.

De 2 nærmeste konkurrenter Lundtoft og Nordals mangler Dybbøl og Sønderborg Fremad og det burde være til at overkomme. Det er de hold som BUI "kørte over" med 0-11 i Dybbøl og 3-11 i Fremad i de sidste 2 kampe. 

BUI har sidste hjemmekamp mod gruppens nr. 1 Nordals den 26/10 klokken 1300 forhåbentlig på Idrætscenteret, men det kan tiden kun vise. Moder natur har her en hel del indflydelse.
-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk