BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Topopgør i fodboldens serie 1

09-09-2021I morgen fredag klokken 18.30 møder BUI's Serie 1 hold  ubesejrede Kolding IF, som bliver endnu en stor sten, der skal fjernes for at spille med i den sjove ende. Lige nu ligger Kolding IF nummer 1 og BUI nummer 3, men BUI har også spillet 2 kampe færre end både nummer 1 og 2 (Haderslev FK).

Efter en træls sæsonoptakt med et meget ufortjent nederlaget til Haderslev FK, har det kun godt en vej og det er op i tabellen og BUI er ubesejret i de sidste 3 kampe, som alle er vundet.

BUI cheftræner Rene Østerlid ser frem til en spændende kamp, hvor der er meget på spil. Men som han siger, "Vi går på banen for at vinde og har et godt hold, der har vist gode takter i de sidste kampe".

Så kom ned på SUS Park fredag og støt op om byens hold. Spillerne og trænerteam håber at se mange mennesker og nyde den gode opbakning, de også har fået i de sidste mange kampe.

Nedenfor er et mindre sammen drag af de sidste 3 kampe inden dette topopgør.

Først gik det hjemme ud over nedrykkerne fra Jyllandsserien Varde. Holdet blev sendt hjem med et nederlag på 4-2. Allerede efter 1 minut kom BUI foran ved Noah Østerlid. De næste 20 minutter var en lige kamp med flere gode BUI chancer. Men efter 25 minutter går det galt, da en Vardeangriber får pillet bolden fra BUI målmanden efter en tilbagelægning og scorer til 1-1. Efter 32 minutter får BUI et hjørnespark og efter lidt klumpspil bliver bolden sendt i nettet, 2-1 ved Kristian Lyck. Et par minutter senere øger BUI til 3-1 på et godt gennemspillet angreb, målscorer Søren Liljegren. Varde slår så til igen efter 58 minutter og får reduceret til 3-2. Efterfølgende har BUI flere gode forsøg, men de ender alle udenfor målrammen.
Tilskuerne stod med en fornemmelse af, at BUI skulle se at få lukket kampen, for ellers kunne det ende med at Varde fik point med hjem. Det ville efter spillet ikke have været fortjent, men det er set før. Efter 75 minutter var det ved at gå glat, da Varde fik en friløber, men målmanden gjorde skaden fra 1. halvleg god igen, da han reddede det mange mente var en 110% chance. Flot målmandsspil.
BUI fortsætter dominansen, men ind vil bolden ikke. Først efter 83 minutter får Søren Liljegren på et godt gennemspillet angreb scoret til det forløsende resultat 4-2. I sidste minut tog en BUI chance endda stolpen ud, men det var ligegyldigt, da sejren var slået fast på det tidspunkt.

Efter denne hjemmekamp stod der 2 udekampe på programmet. Først mod Agerbæk/Starup, hvor BUI spillede en god kamp og vandt med 1-2 på mål af Kasper Andreassen og Søren Liljegren.

Næste kamp var ude i fredags mod Ribe BK, som også blev vundet med 1-2. Her var målscorerne Noah Østerlid og Amos Fundi. Det var Amos Fundis debutmål på Serie 1 holdet. 

-jørgen.