BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Tre af 34 er fra Broager til SE-valget

11-11-2018Husk at du kan stemme på op til fem kandidater, når du stemmer til valget af repræsentantskabet i vores elselskab SE. Sidste frist for at stemme på internettet er på mandag den 19. november. Første skridt er at komme ind på SE's hjemmeside ved at klikke her.

Et godt budskab til os som tror på, at nærvær og lokal forankring kan gøre en forskel er jo, at tre af 34 kandidater til valg af SE repræsentantskab er fra Broager.

To af de tre kandidater i Broager fremhæver deres lokale forankring i deres præsentation, som du kan læse i forbindelse med, at du stemmer. I den forkortede udgave kan du læse om kandidaterne her:

 

Erik Krogh:

Jeg hedder Erik Krogh, er 65 år og bor Sletmarken 10, i Broager. Jeg arbejder som Logistik-og Kvalitetschef hos en transport- og logistik-virksomhed i Padborg. Er gift med Kirsten og har 2 voksne børn der begge bor på Fyn.

Ud over mit daglige arbejde, er jeg engageret i foreningsarbejde og andet frivilligt arbejde. Hobby: motion, gåture og jagt.

Hvorfor skal du stemme på mig?

Jeg synes at SE - koncernen er en veldrevet og spændende virksomhed, der i dag hører til blandt Danmarks største energi- og teleselskaber. Det har SE blandt andet opnået ved, at indgå i fusioner med andre veldreve 
selskaber, netop i disse dage SE + Eniig = Norlys!! . SE har været fremsynet og har formået, at skabe landets bedste fiberdækning i det syd og sønderjyske område. Jeg har siddet i SE's repræsentantskab i 3 perioder og har derfor et godt kendskab til ledelsen. Den styrer koncernen på professionel vis og den er forandringsparat når det gælder. Ledelsen evner at skabe visionære mål som også er opnåelig. Det vil jeg gerne blive ved med at støtte op om og derfor skal du stemme på mig.

 

Henrik Sohl:

Henrik Sohl, 50 år. Gift med Diana - Bor centralt I Broager.

Jeg er aktiv, kreativ og finder altid nye muligheder i enhver situation.

Formand for bl.a. De Sønderjyske Frivillige Brandværn - Socialdemokraterne Broager, Gråsten og Sundeved og Medarbejdernes feriefond ved Sønderborg Kommune...

Hvorfor skal du stemme på mig?

Bæredygtighed, frivillighed og engagement - det en del af vort Sønderjyske DNA.

Jeg vil samtalen - en ligeværdig dialog, hvor vi i respekt for - og med tillid til hinanden kan blive klogere på hvad vi hver især mener.

Jeg vil ikke arbejde for "endnu mere (af det samme)" - men for "endnu bedre"

Det er i fællesskab; at vi kan skabe de attraktive løsninger.

Bæredygtighed handler om de mennesker vi er - og det miljø vi er en del af.

Jeg tror på vi skal udvikle det samfund vi lever i, med respekt for fremtidige generationers behov.

Sammen skal vi holde fast i og udvikle det helt særlige sønderjyske, hvor engagement, betyder; at vi passer på hinanden og udvikler området, til gavn for alle.

 

Jørn Lehmann Petersen:

Tidligere selvstændig erhvervsdrivende (A/S selskab) indenfor Kabel TV (bynet i Sønderborg, Vojens mm.) samt datainstallationer. Erfaring fra bestyrelsesarbejde i både pengeinstitut, Sydenergi, private og offentlige A/S samt byråd og regionsråd. Har et stort netværk indenfor både den private og offentlige sektor.

Hvorfor skal du stemme på mig?

1. SE skal udvikles både som el-sorfor skal du stemme på mig?elskab og som TV og dataleverandør. 

2. SE skal fastholdes som et lokalt forankret selskab 
3. SE skal fastholdes som et forbrugerejet selskab. 
4. SE skal fortsat være en aktiv medspiller i netværksdannelse i selskabets forsyningsområde. 
5. SE skal påtage sig et socialt ansvar . borgere med særlige behov skal også have mulighed for et job, arbejdskollegaer og socialt netværk.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk