BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Tre kreative inviterer til arbejdende udstilling

20-11-2018


Inge Lock, Helle Juhl og Henriette Hansen, et glad kreativt trekløver

De maler og fletter, syer og strikker, når du i weekenden besøger Pilegalleriet i Vestergade i Broager. Tre veninder holder arbejdende udstilling. Tilmed laver de smykker og kort.

Naboerne Henriette Hansen og Inge Lock, begge fra Broager, og Helle Juhl fra Dybbøl, vil gøre deres til, at publikum får en oplevelse ved at gæste dem – og måske købe en lille ting. Og når man ser, hvilke ting der er på vej ind i det lille med utroligt dejlige lokale i Vestergade, forledes man til at tro, de er i julestemning hele året.

Men neeej. Det er lige så meget gaveideer og ikke kun juleting. Men også juleting, understreger de. Så publikum kan selvfølgelig købe adventsdekorationer, når de dukker op i weekenden den 24.-25. november kl. 10-16.

I mange år har der faktisk været jule-åbent i Pileværkstedet hos Henriette Hansen I op til fem weekender. – Men nu er det én weekend om året, hvor der kommer lige så mange, som da vi holdt åbent fem weekender, fortæller de.

Det hele begyndte ved en ringridning, hvor Henriette og Inge fandt sammen. Og det er passende med tre, som maler meget forskelligt og supplerer med alskens kreativ kunst. De glæder sig til weekenden sammen med hinanden og publikum. Der er kaffe på kanden.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk