BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

TV2 viser Helt sort fra Broager tirsdag aften kl. 20

13-11-2020Serien Helt Sort er tilbage på TV2, hvor Melvin Kakooza igen tager rundt i Danmark for at prøve at forstå danskerne og deres kultur. Tirsdag aften kl. 20 kan I se resultatet af besøget på Broager Brandstation, som Finn Wogensen var involveret i.

-I 20l9 henvendte TV2 sig til Broager Brandværnsorkestre, om vi kunne lave noget sammen med et af orkestrene. Det blev så Broager Brandværns Tyrolerorkester. Karin Nygaard dirigerede de 15 tyrolermusiker sammen med Melvin.
Den 15. januar var der optagelse af programmet på Brandstationen i Broager. Familier, fans og venner var inviteret. Det blev en fornøjelig eftermiddag, Melvin var i godt humør og med på den værste. Han kom i tyrolertøj og med paryk lavede han en parodi af Hansi Hinterseer. Fans fik, som det ses på et af billederne, deres navn i bukseklappen.

Om programmet på tirsdag skriver TV2 i en foromtale:

Helt Sort er tilbage, hvor Melvin Kakooza igen tager rundt i Danmark prøver at forstå danskerne og deres kultur. I Møgeltønder bliver Melvin inviteret med på sønderjysk safaritur. Og sammen med en lokal knallertklub fra Aabenraa kaster Melvin sig ud i ringridning. Det skal dog vise sig at være lidt sværere end at køre på scooter i Fredericia, hvor Melvin er vokset op. 

Fotos: Finn Wogensen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk