BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Ud og motionere til fordel for pigerne

03-02-2019


Broager Motion havde inviteret til en 5,5 løbe- eller gåtur lørdag formiddag til fordel for Danmarksindsamlingen . Mødestedet var Idrætscenteret.

Der var en del mennesker der deltog, og de fik en fin tur fra Idrætscenteret ned over Rendbjerg og videre ind over Skodsbøl for at ende retur på Idrætscenteret. Arrangøren havde sat turen til 5,5 kilomter, men det viste sig at være 5,7 kilometer ifølge uret på en af de deltagende fra klubben. Men det gjorde nu ikke noget, når nu sofaen var sluppet og benene var blevet sat i arbejde.

Da vi nåede tilbage til udgangspunktet var der disket op med kage og kaffe, hvilket var meget værdsat og de ekstra kalorier var jo allerede brændt af undervejs.

Fint arrangement af klubben.

Der var kun en ting der skæmmede turen. Hvor var der mange dåser og andet affald i rabatten. Det er godt nok utroligt, at det ikke er muligt at tage tingene med hjem eller i det mindste smide det i den nærmeste skraldespand. Så en opfordring herfra må være, at få det afleveret de korrekte steder. Det burde ikke være så svært. Men det er et generelt problem og har intet med selve arrangementet at gøre.

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk