BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Unge til gratis festival i Gammelgab

17-04-2019Som tidligere omtalt får de unge – også lokalt fra Broagerland - en gratis festival-oplevelse fra Skærtorsdag til Påskedag (18. -21. april) på Økosamfundet Solengs mark & grund i Gammelgab. Der bliver holdt en festival, der skal gøre folk glade, på dagen og mange dage efterfølgende.

Festivalen hedder Skelde Festival, og bliver arrangeret af lokale ildsjæle, heriblandt den 17-årige Rasmus Madsen, der har haft travlt med at arrangere ting og sager det seneste års tid. Heriblandt, er hyldestkoncerten for Kim Larsen ved navnet ”Sønderborg Hylder Kim Larsen” et af de nævneværdige.

Gode sponsorer

Arrangementet er gjort muligt af dejlige frivillige, nogle engagerede ildsjæle, sponsoreret af Sønderborgs Ungdomsråd, Dansk Vegetarisk Forening i Sønderjylland, eludstyr fra Sydjysk Eltekniq, kolde drikke (overskuddet doneres) fra Old Danish Pub i Sønderborg, bæredygtigt mad fra Innovationskøkkenet i Kolding og selvfølgelig Økosamfundet Soleng.

Der vil komme over 10 lokale og længere væk fra kommende musikere/bands, hvor der ikke er genre, kun god musik. Der er alt fra rock & country til rap & dødsmetal. Fælles for alle kunstnerne er, at de er ny på scenen. Men deres musikalske og kunstneriske kvalitet har givet dem chancen og muligheden for at spille på Skelde Festivals 2 scener, hvor flere hundrede unge fra hele landet vil tage godt imod dem.

Festivalen arbejder med sponsorerede midler, frivillig arbejdskraft og glade mennesker. Formålet er at inspirere folk fra hele landet, og vise at man kan gøre en forskel, selvom man ”kun” er 1, og uanset hvor man er fra. Der kommer lokale foreninger og aktivister, som f.eks. Danmarks Naturfredningsforening Sønderborg ud for at fortælle, hvordan man passer på vores miljø og natur, for i dag - og for fremtidens generationer.

Dette bæredygtige tema er fundamentet for festivalen, som bærer fællesskabet ovenpå. Der er teltplads og et kæmpe markareal at udfolde sig selv og sine vender på, hvor man frit kan benytte marken til alle éns fællesskabs og festivals-aktiviteter.

Der er gratis entré, og arrangementet starter kl. 12 torsdag, og foregår på adressen Skeldevej 23-25, 6310 Broager.

Overskuddet går til bæredygtige foreninger og organisationer, som f.eks. DN Sønderborg, Omstilling Sønderjylland, Økosamfundet Soleng og projekter rundt omkring i verdenen, hvor f.eks. prisen for at plante et træ er meget lavere end i Danmark.

ALLE er inviteret til arrangementet, og vi ønsker alle festivalgæster en fredelig, kærlig og fællesskabsgivende festivals oplevelse.

Læs mere her

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk