BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Værftet er gået konkurs

26-09-2020


Kokken bag Værftet Restaurant & Bar, Marina Minde, Thomas Bundgaard Jacobsson, er gået personligt konkurs sammen med selskabet, der har drevet Værftet Restaurant & Bar. Det er sket på Skats foranledning. Med en samlet gæld på anslået omkring 2 mio. kr.

Restauranten er overtaget af to investorer, Roald Boysen Vedelgart og Peter Lauritsen, som har ansat Thomas Bundgaard Jacobsson, så forretningen kan føres videre.

- En stor del af forklaringen er jo corona, fortæller Thomas Jacobsen til JV. Vi udvidede over vinteren, og vi mistede 61 selskaber i løbet af april, maj og juni. Vi kæmpede videre og har haft mange gæster over sommeren, og folk har været virkelig flinke til at støtte os med take away og så videre. Men det har bare ikke været nok til at hente de mistede selskaber ind, oplyser han til avisen.

Advokat Jan Bruun Jørgensen fra Kolding er kurator i konkursboet. Har man penge til gode i konkursboet, skal man gøre sine krav gældende – opgjort per 22. september. Kurator oplyser, at der ikke behøver at være noget galt i, at Thomas Jacobsen har solgt restauranten videre til et selskab, hvor han nu er ansat.

- Men vi skal have undersøgt pris og vilkår for at se, om det er helt ædrueligt - om der for eksempel er solgt til en for lav pris, siger kuratoren til JV.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk