BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Vejarbejdet Ramsherred - Sct. Pauli

28-06-2022


Arkivfoto,

Arbejdet på Ramsherred - Sct. Pauli skrider frem. Arkil forventer at være færdige med gravearbejdet på Ramsherred i slutningen af ugen og fortsætter derefter ad Sct. Pauli.

Det betyder rent praktisk, at der stadig kun er adgang til Ramsherred 5- 11 og 14 samt Arnkær via Mejerivej indtil de er færdige på Ramsherred. 

Vejen ind til Ramsherred 5-11 samt Arnkær vil ikke blive gravet op som hidtil. Det skyldes ifølge Arkil, at ledningen skydes ind på dette stykke.

 Al færdsel til den nedre del af Ramsherred med numrene 1-3 og 2-10 inklusive Hornes Auto kan ske fra Nejsvej krydset. Men som det fremgår af skiltningen er der kun tilladt ærindekørsel og der er ingen gennemkørsel til Mølmark og Broagerland før tidligst midt i august.

Ærindekørsel er ifølge den danske ordbog defineret som:

"Bilkørsel i et lokalområde med et bestemt ærinde som formål, fx indkøb, besøg eller varetransport"

Der er stadig arbejdsmaskiner, materialer og andet, der gør at der ikke er så meget plads på strækningen. Så kør udenom, såfremt I ikke har et ærinde i området.

Det har været en udfordring for mange mennesker, der enten direkte eller indirekte er blevet ramt af gravearbejdet. Men der er lys forude, så en smule yderligere tålmodighed vil hjælpe på både humøret og blodtrykket.
 

-jørgen.