BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Vi bringer vinder-navnene

06-11-2019


Fotos: Walther Jacobsen

Slut med petanque og minigolf for i år

Sommeren er forbi, hvis nogen skulle være i tvivl. Og sæsonen for udendørs petanque og minigolf for sæson 2019 er forbi. Det markerede 47 ved en spændende dyst på banerne ved ringriderpladsen i Broager, selv om vejret ikke var det bedste til at spille i. Der kom vand fra oven. Minigolf startede idet deltagere fra minigolf også deltager i petanque.

Vinder af minigolf blev Kaj Lomborg som nr. 1 og Vera Poulsen blev 2´er. I minigolf er den der får færrest point der vinder, det er lige modsat i petanque, her er det det hold der får flest point der vinder.

Det bedste hold ved petanque var Bruno Jørgensen, Nis Hansen og Flemming Æbeløe med flest point. Holdet der fik færreste point bestod af Kirsten Nielsen, Aksel Junker og Karen Krogh.

Efter kampene var der smørebrød, øl/vand/vin og som man siger: uden mad og drikke dur heltene ikke. Under spisning blev der uddelt præmie til nr. 1 og 2 ved minigolf og vinder og taber hold ved petanque.

En hyggelig eftermiddag selv om vejret ikke var det bedste, hvor snakken gik lystigt og mon ikke at dem der havde vundet havde lov til at ”stikke” lidt til dem der var knap så gode.

-Walther.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk