BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Vi mister da kunder på, at vi ikke har frostvarerne

07-11-2017


Jennifer Lorenzen og Kenneth Fogt, Vesterbakke, søger forgæves i de næsten tomme frostbokse med pizza. – Vi kiggede også på prisen.

Super Brugsen i Broager har de seneste uger været hårdt ramt. Fryseboksene i butikken er nærmest tomme. Og det skyldes ikke, at kunderne har købt varerne. Det skyldes, at Brugsen simpelthen ikke får varerne.

- Vi får kun ca. en fjerdedel af de frostvarer, vi plejer. De varer, vi skulle have haft mandag, kommer først i morgen, og så får vi måske kun halvdelen af det, vi har bestilt, forklarer uddeler Bent Moldt, Broager.

Han betegner det som forfærdeligt, at den svigtende levering rammer netop nu.  – Vi har højsæson for frost og kæmper med mangel på alt fra frosne grøntsager, ænder, fisk og brød til dessertis. Og kunderne går forgæves. Det går ud over omsætningen. Vi mister da kunder, fortæller han.

Problemerne er opstået hos en ny frostdistributør, hvor varerne er flyttet fra Kolding til Vejle. Og i den forbindelse har frysevirksomheden Coldstar, der har overtaget tjansen med at levere frostvarer til Coops supermarkeder, ikke har været i stand til at få nok frostvarer ud til butikkerne.

Det »100 pct.« er Coldstar, som har et problem, men typisk retter kunderne selvfølgelig pilen mod brugsdeleren. Selvfølgelig er det sådan, siger Bent Moldt, men det er COOP butikker over hele landet, der er ramt.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk