BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Vi prøver én gang til den 21. marts på Broagerhus

06-03-2018Hvor er borgerne i Broager, som vil gøre en indsats for byen og Broagerland? Færre end 20 var til opstart-møde i aftes, hvor Udviklingsforum lagde op til at samle interesserede i fire-fem arbejdsgrupper, som vil være med til at pege på, hvad der kan give os der bor i her et endnu bedre hverdagsliv.

Så jo. Sandheden er, at færre end en snes mødte op for at være med. Men det må også være en stor løgn, at passivitet og manglende interesse skal være borgernes svar til kommunens forarbejde med at skrive et forslag til en bystrategi og hjælpe Broager i gang med at snakke hverdagsliv, byudvikling, erhvervsudvikling, flere events, mere kultur, bedre stier, ny bymidte og meget mere.

- Vi prøver én gang til. Udviklingsforum opfordrer til et stort fremmøde til generalforsamlingen den 21. marts på Broagerhus, hvor vi skal drøfte et høringssvar til kommunens forslag til bystrategi og også håber lykkes med alligevel at samle engagerede borgere til det videre arbejde for Broagers fremtid, siger formanden for Broager Udviklingsforum, Dennis Kinastowski.

Men hvad går det hele ud på?  Læs her pressemeddelelse, som blev skrevet op til mødet tirsdag:

Kommunen har penge til konkrete udviklingsprojekter på Broagerland og i Broager by. Men det er op til borgerne at finde ud af, hvad de ønsker, og derfor er ildsjæle og alle med lyst til at deltage i arbejdsgrupper inviteret til opstartsmøde tirsdag den 6. marts på Broagerhus.

- Lad os gå i gang og hjælpe hinanden og vise, at vi vil noget i Broager og med Broagerland, lyder opfordringen fra formanden for Broager Forum, Dennis Kinastowski.

Projektet med at udvikle Broager og Broagerland hviler på borgere. Det er lokalt, vi skal vise viljen og engagere os. Og derfor er foreningerne repræsenteret i Broagers Udviklingsforum enige om, at der nu skal nedsættes arbejdsgrupper, som vil udvikle ideer og projekter og danne sig overblik over økonomien i at gøre byen og Broagerland endnu mere interessant.

Vi skal gribe den chance, vi har for at gøre vores by endnu bedre. Vi kan ruste os til fremtiden og sikre os flere tilflyttere ved at gøre vores by til mulighedernes by. Det er ikke kun igennem foreningerne du har mulighed for at sætte dit præg på byen.

Jeg vil opfordre alle til at deltage i mødet den 6 marts. Her kan man byde ind med forslag og melde sig ind i arbejdsgrupper og på den måde være med til at gøre en forskel. Vi kan sidde i vores hjem og brokke os, eller også kan vi rejse os nu og gøre den forskel, vi alle efterlyser.

Vi mangler hænder i arbejdsgrupperne. Kan du se muligheder? Har du visioner og ideer til konkrete projekter – eller til hvordan det kan gøres bedre? Har du svaret på hvad der skal til for at Broager får flere tilflyttere, så vil vi utrolig gerne se dig den 6. marts.  

På mødet den 6 marts kan du også høre mere om de ting vi allerede er i gang med, de initiativer der er sat i værk ,og hvad der venter vores by i fremtiden.

--

Efter den 6. marts mødet er budskabet: Vi prøver én gang til den 21. marts på Broagerhus.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk