BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Vinterhygge – det får du indendørs i Broager

03-02-2020


Christel Leindecker er tovholder for Broager Kulturs nye tilbud.

Kunne vi da bare få frost og lidt sne!  Begge dele ville give os den vinterhygge, vi fortsat ser i vejviseren efter i denne grønne varme vinter.

Men hvad vi ikke får i vinterhygge udendørs, det leverer Broager Kultur indendørs. Det sker Broagerhallens sal fredag den 21. februar. Som noget nyt i Broager inviteres alle 18-99 årige til en fantastisk event. Med sne. Med is. Med vinter-stjernehimmel og hytter, der sammen med musik til punkt og prikke vil skabe en fuldendt vinter-oplevelse: Afterski Party.

Bag ideen står Broager Kulturs Christel Leiendecker i Østergade med fuld opbakning fra den øvrige bestyrelse. Og hun glæder sig til at præsentere de forhåbentlig rigtig mange gæster for en fed atmosfære.

- Vores mål er at skabe vinterhygge. Vi låner træfacader til hytterne af Broager Erhverv og sætter dem op i foyeren, hvor BUI Rock har en stor cocktail bar, og når du kommer ind i salen, er der sne over det hele. Et kæmpe lysshow gør, at man oplever sneen drysser ned i salen. En stor stjernehimmel gør det kæmpe-hyggeligt, og så får vi lavet en hytte i salen til lidt forskelligt for dem, der gerne vil have lidt at spise. Man kan sidde ved borde i forskellige højder. Man kan stå i grupper og snakke. Man kan frekventere ølbaren.

Rammerne er til hygge, snak – og dans, hvis man vil. Vi har en DJ på hele aftenen, og Jesper fra Extreme Party spiller gerne de helt store klassikere fra 60’erne 80’erne, 90’erne og frem til i dag. Vi får også besøg af Harske Hubbi fra “Polle fra Snave”. Han spiller 80’er musik og taler fynsk henover pladerne.

Køb billet

Broager Kultur drømmer lidt om en opbakning til Afterski Party som fire foreninger oplevede det i Broager sidste sommer med parkunderholdning. Med solid opbakning lokalt kan vi være med til at sikre, at flere nye initiativer kan blive en succes. Køb billet her    

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk