BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

weekendens BUI-fodbold

28-04-2019


Et flot resultat (Foto: Jørgen Michelsen)

Serie 3 holdet spillede hjemme mod Sønderborg Fremad. Her gik det lystigt til i begge ender og kampen ender 7-4 til BUI.

Allerede efter 8 minutter kom BUI foran og havde overvægt i spil og chancer. Men efter 22 minutter kommer Fremad frem på banen og udligner, en smule ufortjent efter spillet. Kampen fortsætter mere lige og Fremad får omsat en chance til at komme foran 1-2 efter 30 minutter. Spørgsmålet er nu om kampen vender helt på hovedet eller om BUI kan komme tilbage og svaret kommer efter 34 minutter hvor der udlignes. Men efter 37 minutter får Fremad et straffespark og en udvisning til BUI i 10 minutter. Det var  vist kun dommer og Fremadspillerne kunne se denne forseelse, og de kommer dermed igen foran. Men selv i undertal lykkedes det efter 39 minutter at få udlignet. Flot at komme tilbage  i  kampen 2 gange efter at komme bagud.

Alle 3 mål scoret af Bisse (Tobias Bach Iversen). Han gik desværre ud med en mindre skade og kunne ikke spille videre.

I starten af 2. halvleg var det en temmelig lige kamp med chancer til begge hold, men nok en lille overvægt til BUI. Men efter 65 minutter skulle denne måltørke efter pausen blive brudt. Først tog  Dolle (Christoffer Bach Iversen) over, når nu brormand ikke spillede med længere. 4-3 til BUI og minuttet efter ville Daniel Rasmussen lege med og scorede til 5-3. I 72. minut scorede Dolle (Christoffer Bach Iversen) igen på hovedstød til 6-3. Efter 84 minutter får Fremad reduceret på et mål. Heldigvis var BUI stadig foran med 2 og for lige at få skabt den samme afstand til Fremad satte Dolle (Christoffer Bach Iversen) lige prikken over I'et da han scorede til 7-4 i det 90. minut. 


Flot og vigtig sejr til BUI der giver forhåbning om at kunne cementere deres midterplacering i Serie 3.
Næste kamp er ude mod Vedsted UF på lørdag den 04-05 2019 klokken 14.


Serie 5 holdet tabte ude til Gråsten med 3-0. Trænerteamet gav udtryk for, at Gråstens sejr var fortjent. De ligger dog stadig godt i forhold til oprykningsspillet og spørgsmålet er hvor de ender når puljen splittes og hvor mange point de tager med over.

Næste kamp er hjemme mod Hørup/Notmark på søndag den 05-05 2019 klokken 14 på Idrætscenteret.


-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk