BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Weekendens BUI-fodbold

13-05-2019


BUI skulle i dagens kamp op mod SUB Sønderborg Inter, et hold som har tabt stort i flere kampe. Modstanderen havde indtil dagens kamp kasseret 36 mål i eget net. Blandt andet har de mod Gråsten tabt 20-0 og mod Løjt 11-1. Så spørgsmålet var om BUI kunne vise samme gode takter som i flere af de andre kampe.

Resultatmæssigt kunne BUI det og vandt med 9-2 i dagens kamp. 

6. min 1-0 scoret af Daniel Rasmussen hvor BUI havde et overtag med sporadiske modangreb fra modstanderen. Efter 15 min 2-0 ved "Bisse" (Tobias Bach Iversen) og samme gjorde det til 3-0 efter 23 min. Efter 25 minutter tog Mads Hansen over og scorede til 4-0 og efter 28 min blev det til 5-0 ved Daniel Rasmussen. Modstanderen forsøger stadig ved sporadiske modangreb at udfordre BUI, men holdet står godt i både forsvar og på midtbanen i de første 30 minutter.

Modstanderen kommer bedst fra start i de første minutter af 2. halvleg og BUI er gået helt ned i tempo og ser ud til at ville køre kampen hjem på rutinen. Men efter 61 min reducerer modstanderen til 5-1 på et sololøb, hvor spilleren slet ikke bliver ordentligt udfordret og efter 67 min var der chance for yderligere reducering, men bolden tager overliggeren. Det så ud til at det vækkede BUI en smule og i det 70. minut bankede bolden på modstanderens opstander. Men i stedet for yderligere BUI mål scorede modstanderen i stedet til 5-2 på det næste modangreb.

Spørgsmålet var nu om BUI kunne komme op i tempo igen og få lukket kampen eller om det kunne gå yderligere galt.

Det endte med et par ekstra scoringer til BUI, 73. minut 6-2 ved Lukas Hansen på et flot gennemspillet angreb, 7-2 i det 81. min på et flot sololøb ved Mathias Lund Hansen, 87. minut 8-2 på et flot gennemspillet angreb ved Lukas Hansen og 9-2 minuttet efter på et direkte frispark som skyldtes direkte rødt til modstanderens sidste mand der begik frispark mod en BUI spiller. Målet scoret af Mathias Lund Hansen.

Resultatmæssigt ser det flot ud og med 4 dobbelte målscorere viser det også en bredde på holdet.

Ifølge BUI trænerne spillede BUI godt de første 30 minutter og de sidste 15 minutter. Men de 15 minutter før pausen og de første 30 minutter efter pausen var som Henrik Nygaard udtrykte det pivringe. 

Kampen som helhed var BUI's dårligste i denne sæson mod en modstander der fik lov til mere end de egentlig burde. Heldigvis var dagens modstander ikke dygtige og snu nok til at udnytte BUI's svage perioder i dagens kamp og dermed har de nu 11 point ned til en direkte nedrykningsplads.

Næste kamp er ude mod Nordals den 23/5 klokken 1900 og næste hjemmekamp er 26/5 klokken 1600 mod Gråsten.

Serie 5 holdet har nu fået deres modstandere i oprykningsspillet, hvor de skal møde Ravsted UI, Hellevad IF og Haderslev FK. Første kamp er hjemme den 19/5 kokken 1400 hvor modstanderen er Ravsted UI.

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk