BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Weekendens ringriderfest i Broager er nu i gang

05-07-2019


Billedet er fra sidste års børnefrokost i Broager

Med fuld opbakning indledtes ringriderfesten i Broager i aftes med lotto, og hvis vejret arter sig, så ventes op til 10.000 at overvære Danmarks største og bedste cykelringrider-show, før de feststemte og udklædte ca. 350 deltagere i optoget dyster videre ved galgerne.Og vejrudsigten fredag morgen varsler skyer, sol og tørvejr. Gid profeterne får ret!

I år er det 40. gang man kan opleve de mest kreative udklædninger og påfund komme forbi de tætpakkede gader, især Storegade, i deres tempo, mens de på passende vis tilgodeser det fremmødte publikum med karameller m.v.

Endnu ved man ikke, om der møder så mange op, at der bliver slået en rekord. Men 350 har de seneste uger gjort forberedelser til et flot optog. Rigtig mange af deltagerne er jo bysbørn, der netop i denne weekend er hjemme i Broager til ringriderfesten. Ingen tvivl om, at det bliver sjove, flotte, festlige indslag. Der er præmier til bedste udklædning eller bedste tema. Der udvælges i alt 5 vinderhold samt et wildcard for den rigtig gode idé eller udklædning.

Deltagerne mødes på skolens p-plads ved Nejsvej kl. 18.30, og kl. 19.00 er der afgang sammen med Broager Brandværns Show-Band, Broager Pipes and Drums og Sønderborg Brandværnsorkester.

Ringriderfesten på Ringriderpladsen er nr. 116 i Broager, og forventningen er, at der kommer omkring 150 ryttere til dysten lørdag og søndag. Lørdag er der også Lørdags Café med underholdning af danseorkesteret. I længere tid er der gjort reklame på TV-skærmen i SuperBrugsen for ringrider-aktiviteterne, og billetter kan købes i SuperBrugsen i Broager og ved indgangen.

 

Programmet for hele weekenden kan ses i fuldt omfang på ringriderfestens hjemmeside ved at klikke her

Vær selv opmærksom på Løwda´s spisen i det store telt kl. 19 med helstegt pattegris for tilmeldte, ringrideroptog kl. 11.30 lørdag og søndag. Søndagens børnecykelringridning kl. 12.30 og børnefrokosten kl.l 13.30.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk