BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Den første udstilling i Broagerhus kan ses igen mandag

01-12-2017


De frivillige havde optaktsmøde i dag fredag

 

- Vi benytter lejligheden til også at vise resultatet af nogle af de arbejder, hobby-folket i Broager har lavet i det første halvår af medborgerhusets levetid, fortæller Sussie Sommer, Smøl.

Hun håber, at endnu flere får lyst til at bruge Broagerhus som samlingssted, også for nye hobby-arbejder. På oversigten over aktiviteter i Broager på denne hjemmeside kan du se datoer og tidspunkter for, hvornår de forskellige aktiviteter går i gang efter juleferien. Og Sussie kan du kontakte på tlf. 2850 2530, hvis du er i tvivl om noget.

Flere foreninger holder julefrokost i Broagerhus i december, og med åbningen af INFO-CAFEEN er der nu skabt rammer for et mødested for både voksne og børn.

- I første omgang er der åbent i cafeen mandag og onsdag kl. 9.30-12.30. Vi håber med tiden at kunne holde åbent fem dage om ugen, oplyser Wilma Klein Lenderink, Skelde, som koordinerer frivilligshedsarbejdet i cafeen.

Alle kan kigge ind, nyde en kop kaffe, få en snak, se udstillingerne og blive vist rundt i Broagerhus. Også den 27. december bliver der åbent i cafeen. Mange ”arbejdsramte” kan så benytte chancen for at besøge huset, når de alligevel vil ud og lufte jule-maven…


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk