BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Stadig flere har brug for julehjælp

02-12-2017


Genbrugsbutikken i bymidten i Broager

I hele landet oplever hjælpeorganisationerne, at stadig flere søger om julehjælp. Den udvikling gælder også for Broagerland.

- År for år får vi stadig flere ansøgere til den julehjælp, vi årligt kan dele ud i postnummer-området 6310 og 6320 takket være overskuddet fra genbrugsbutikken i Broager, oplyser formanden for den lokale afdeling, Knud Hviid, Egernsund.

Derfor er han glad for at kunne sige, at i de 6-7 år, han har været med, er det lykkedes at imødekomme alle, som har haft behov for julehjælpen. Man skal blot møde op i butikken i Broager og udfylde ansøgningen for at komme i betragtning. Senest lørdag den 9. december.

- Vi har uddelt julehjælp i hvert fald i 10 år, og i år det SuperBrugsen i Broager, som pakker julehjælpen, som har en værdi af 800 kroner.

- Det er ikke kun børnefamilier men også f.eks. enlige, en enlig far eller mor eller en ældre person med få penge, som typisk har brug for julehjælp, og desværre ser vi, at der er en del gengangere i ansøgerfeltet, oplyser Knud Hviid.

Blandt modtagerne af julehjælp er også syge, som kommunens socialrådgivere og sygeplejersker hjælper med at få indsendt en ansøgning.

 

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk