BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Har solgt næsten 500 billetter til super-koncerten næste år

22-12-2017


Mette Labori, formand for foreningen Broager Kultur, som blev stiftet i sommer.

Broager Kultur er kommet rigtig godt fra start med forberedelserne til næste års super-koncert med det tyske kultband Münchener Freiheit den 7. september i Broager Hallen.

- Vi har solgt næsten 500 billetter den første uge, og vi har fået rigtig god opbakning fra de fonde, vi har søgt. Så vi kan ikke sige andet, end at vi er optimister med at komme i mål både med finansieringen og med billetsalget, siger initiativtageren Mette Labori. Hun blev i sommer formand for Broager Kultur, selvom nogen vist gerne havde set hende som afløser for faderen i bestyrelsen for Broager Hallen.

Kommer fællesskabet i Broager til glæde
- Broager Kultur har som mål at lave events og musik-arrangementer i Broager, og hvis vi lykkes økonomisk, så håber vi, at der også vil blive penge til at kunne købe en scene. Den vil jo så kunne bruges i hallen og måske i parken i Broager til både koncerter, stand-ups og andre aktiviteter. Og vi har da ideer til andre aktiviteter også, f.eks. en forårsmesse i hallen i samarbejde med erhvervslivet. Men, lige nu har vi fuld fokus på næste års store koncert, fortæller Mette Labori.

Broager Kultur har eksisteret i ca. 4 år men var ved at miste gnisten i foråret. Med kun fire aktive var kræfterne begrænset. Mette Labori besluttede sammen med de fire medlemmer bag Broager Kultur at danne en forening med samme navn. Ved den stiftende generalforsamling meldte der sig 6 nye medlemmer, så der i alt er 11, som nu står sammen om at løfte den store opgave med næste års koncert. Og meget klarer de selv takket være de forskellige kompetencer i gruppen.

Èn er god til det grafiske og markedsføring. En anden er god til tysk, en tredje har spidskompetence i at organisere, og sådan supplerer de hinanden i det frivillige arbejde for at arrangere oplevelser i Broager.

Flere sponsorer er velkomne
Koncerten næste år kan kun gennemføres i kraft af sponsorater, og Broager Kultur har foreløbig fået tilsagn om støtte fra Linak, Sønderborg Kommune, SE Vækstfond, Danfoss, Broager og Gråsten Radio, Home Broager, Mahpac, Pm lectus Ltd, Bygma Sønderborg og Benniksgård.

- Vi håber, at flere vil synes, initiativet med en koncert i den klasse, som Münchener Freiheit befinder sig i, kan tiltrække flere sponsorer, siger formanden for Broager Kultur.

Mette Labori er ikke betænkelig ved de praktiske opgaver, der kræver hænder, når koncerten skal afvikles i september næste år. Og hun slår fast, at et evt. overskud kommer Broagers fællesskab til gode med nye aktiviteter.

- Jeg er selv en ildsjæl, som gennem årene har serveret ved ringriderfesten, ved oktoberfesten, Rock i Mølleparken og ved garantspisningen. Jeg kender en del, som er parat til at give en hånd med.

Lyt til musikken

Vil du høre, hvordan Múnchener Freiheit spiller eller købe billet, så klik her


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk