BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

GODT NYT ÅR med rekord 1. jan.

29-12-2017 Året 2018 er indledt med en dagsrekord på broager.dk. Aldrig før i de ni måneder, der er gået siden denne nye elektroniske avis, hjemmesiden broager.dk, bragte de første omtaler af livet i Broager by og Broagerland har der på en enkelt dag været så mange læsere. Over 1.100 på en enkelt dag. 

I den første uge begyndte det med færre end 100 læsere. i årets sidste uge 2017 var derflere end 1.500 læsere. I hele december rundede besøgstallet 5.800 for én måned. Og i går den 1. januar var besøgstallet på over 1.100. I alt er der bragt 356 omtaler fra Broager by og –land i avisens første ni måneders levetid, og mange flere følger i 2018.

Engang havde vi det trykte medie Broue Tidende. Nu er broager.dk det lokale medie, der tilbyder sig som samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland. Og mediet er for alle.To adresser, www.broagerhus.dk og www.broagersudviklingsforum.dk fører automatisk til broager.dk. Og flere foreninger kan vælge at blive en del af hjemmesiden. Målet er, at borgerne på hele Broagerland får et endnu bedre overblik og indblik i, hvad der rører sig i vores lokalområde.

Aktivitetskalenderen bliver bedst, når borgerne i aktivitetskalenderen kan følge med i alle de publikumsrettede aktiviteter, som dag for dag er et tilbud for os på Broagerland. Foreningerne på Broagerland kan bidrage til det.

I 2018 vil erhvervslivet blive opfordret til at tage venligt imod en opfordring om at være sponsor for avisen, ligesom der bliver søgt midler til at udvikle hjemmesiden.

Og alle er velkomne med et tip om mennesker og begivenheder, der gør broager.dk endnu mere levende.

Jeg ønsker alle læsere et GODT NYTÅR.  

Venlig hilsen

Kristian Pallesen
redaktion@broager.dk


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk