BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Kim: Jeg sælger de fleste racercykler i området

03-01-2018


Der er forskel på cykler. Stor forskel endda. Både i de styrker, en cykel har, hvad de bruges til, og hvad de koster. Og derfor har artiklen med Michael Juhl fra Skodsbøl om en ny cykelforretning i Sønderborg måske givet anledning til misforståelser hos læserne af denne net-avis. Kims Cykelservice i Broager blev nævnt som ”mest et cykelværksted”. Men som sælger af racercykler føler han sig suveræn på markedet.

- Jeg driver ét af de største salgssteder for racercykler i hele landsdelen. Jeg sælger årligt ca. 250 cykler, heraf ca. 40 racercykler, og tiltrækker kunder langvejs fra, fortæller Kim Gottlieb. Priserne varierer fra 15-55.000 kroner.

- Det store salg af racercykler hænger også sammen med, at jeg selv cykler en del. Sidste år blev det til 10.400 km, heraf 5-6.000 km som træning til det store franske La Marmotte løb. I år har jeg træning og to store løb på programmet, Hærvejsløbet på 270 km og kyst til kyst fra Vestjylland til Århus, 199 km.

Næste år er jeg så med igen i det store ”dansk” løb, La Marmotte i de franske alper. Ingen bjerge kan måle sig med Alpe d’Huez i cykelhistorien. De 21 hårnålesving er kendt af både fans og fornægtere af cykelsporten. Og La Marmotte er blevet det mest populære løb for danskerne. Omkring 8.000 motionister fra hele verden stiller op i løbet. Ca. 2.500 er danskere, fortæller Kim Gottlieb.

”Det er forkert”

Indehaveren af Vollerup 2 Hjul-Center er ikke tilfreds med Kim Juhls udsagn om at der faktisk kun er én cykelforretning tilbage i Sønderborg som sælger nye cykler.

- Det er forkert. Der er andre cykelforretninger, og hos Vollerup 2 Hjul-Center har vi solgt nye cykler i mere en 45 år. Vi sælger alle mulige cykeltyper fastslår Leif Jacobsen, Vollerup 2 Hjul-Center.

Michael Juhls svar:
- Jeg ønsker jo ikke at træde nogen over tæerne, og det er da rigtigt, at der er andre udbydere af cykler i området. Men jeg føler, der er behov for en cykelforretning med det koncept, vi kommer med i den prisklasse, vi vil udbyde, siger Michael Juhl.

Du kan læse hele historien med Michael Juhl ved at klikke her

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk