BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Hytten Broagermark er til fordybelse

03-01-2018


Bente Sønnichsen, Sensitiv Fritid

I 2012 satte Bente og Paul Erik Carstensen gang i deres drømmeprojekt med at skabe og opføre et kursus og værested i naturen, hvor de tilbyder og arrangerer kurser, naturaktiviteter og foredrag m.v.

Hytten blev opført på en grund op til den private bolig på adressen Broagermark 8. Fra grundens højeste punkt er der udsigt over Vemmingbund bugt, til Dybbøl og Sønderborg, og miljøet i Hytten inviterer til ro, fordybelse og koncentration.

Det bliver der såmænd brug for, når Hytten tirsdag den 11. januar kl. 19 danner rammen om et foredrag med titlen: "Er du særligt sensitiv? Verden har brug for dig og dine sensitive kvaliteter." 

Foredragsholderen er selv særligt sensitiv

- Jeg er selv særligt sensitiv og i mange år troede jeg, at der var noget galt med mig. Følte mig anderledes og forkert. Nu ved jeg, at jeg bare er mere sensitiv og sansende end de fleste. Og det glæder jeg mig over hver dag" siger Bente Sønnichsen fra Sensitiv Frihed, som holder foredraget.

Og hun er ikke alene.

Forskning viser, at 15-20 % af alle mennesker fødes med det særligt sensitive personlighedstræk. Det betyder, at deres nervesystem er mere modtagelig for stimuli af enhver art. De mange stimuli bearbejdes dybere og mere nuanceret, end det sker hos andre. Personlighedstrækket har, som alle andre personlighedstræk, sine fordele og ulemper.

Særligt sensitive mennesker har mange ressourcer, som kan skabe stor værdi i verden, mener foredragsholderen, som også vil fortælle om, hvorfor verden har brug for dem.

Der kræves tilmelding på mobil 23 69 24 46


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk