BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broager Erhverv stiftes onsdag

08-01-2018


I aftes onsdag  var der erhvervsmøde i Broagerhus. Vi bringer omtale fra aftenen i løbet af formidagen i dag torsdag.

alle erhvervsdrivende på Broagerland og i Broager by var velkomne i Broagerhus, hvor den nye erhvervsgruppe lagde op til, at de fremtidige aktiviteter sker i en styregruppe/forening med egen bestyrelse – og med tæt forbindelse til Broagers Udviklingsforum.

- Det er tiden lige nu at formalisere indsatsen. Dels er der gang i en meget positiv proces for udviklingen på Broagerland, dels vil vi erhvervsfolk gerne give noget til byen og området, hvor vi får noget igen. Og lykkes vi med en række aktiviteter, får vi sat fokus på trivslen og sammenholdet til gavn for os alle, siger initiativtageren, Jørgen Horne, Hornes Auto i Broager.

Første skridt til at samle erhverv og handel på ny blev taget i begyndelsen af december. Faktisk var det meningen at nedlægge den gamle ”Broager og omegns handels- og erhvervsforening”, som har ligget uvirksom i flere år. Men med opbakningen til et møde i begyndelsen af december har en række erhvervsfolk besluttet at gøre et nyt forsøg på at samle handel og erhverv.

De besluttede i 11. time at opstille julehytter på Torvet midt i december, og det lykkedes på rekordtid at få dem produceret i Gammelgab. Indslaget blev en stor succes. Som gruppens talsperson sagde efter besøget af ca. 500 i forbindelse med at julemanden blev vækket:

”Det har været en fantastisk dag i dag. Vi er hamrende stolte og glade for den massive opbakning, vi har fået. Det her er endnu et bevis på at vi står sammen i Broager og at folk bakker op om tingene i byen. Vi er både glade, stolte og trætte i dag. En stor tak til Ældresagen for det gode samarbejde og de lækre pølser”, siger Jørgen Horne.

Læs om aftenen, hvor en halv snes erhvervsfolk blev enige om at så et frø. Klik her

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk