BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Menighedsrådet inviterer til temadebat efter hvert rådsmøde

06-02-2018Menighedsrådet i Broager opdeler fremover rådets møder i to. I første halvdel af mødet er det et ordinært menighedsrådsmøde, og efter en pause inviteres alle medlemmer af folkekirken til en offentlig temadebat. Første gang er tirsdag den 20. februar kl. 20 i sognegården i Broager.

Emnet for første temamøde er ”Inspiration til udvikling af sogne- og kirkearbejdet”. Efter et fælles oplæg vil deltagerne få lejlighed til at bidrage med gode ideer. Menighedsrådet er vært ved en kop kaffe.

I en pressemeddelelse retter menighedsrådet en stor tak til Erik Breum. Som omtalt den7. december i netavisen broager.dk trak han sig som formand efter 20 år på posten. Og rådets mangeårige næstformand Birgit Brockhattingen er ny formand.  

Med den nye konstituering følger også ønsket om at finde nye veje til at involvere resten af menigheden i rådets virke, oplyses det om baggrunden for det nye initiativ.

”Vi har brug for hjælp til at finde ud af, hvad vi i fællesskab kan bruge sognet og kirken til og få kortlagt, hvilke initiativer folk går og mangler i dagligdagen. Vi håber, at folkekirkemedlemmer i Broager vil komme og inspirere os og bidrage til menighedsrådets temadrøftelser”, oplyser Birgit Brockhattingen.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk