BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Vinaften på Broagerhus - med tilmelding nu

09-02-2018


To af de tre vineksperter

”De 5 onsdage” på Broagerhus!

Det sidste arrangement i rækken af ”De 5 onsdage” på Broagerhus er onsdag den 21.februar og det kl. 19.00, det er lidt før denne gang, da der er tale om et spændende vinarrangement krydret med musikalsk underholdning.

Det bliver en spændende og underholdende aften, hvor vi kommer rundt i verden af spændende vine og hører om deres historie og kvaliteter. Deres serveres et let traktement passende til de vine som præsenteres den aften.

Til den sidste af ”de 5 onsdage” aftener har vi også valgt at have musikalsk underholdning, vi synes det vil passe godt til denne aften med lidt musik og sang, der leveres af The true drew Crew, 4 lærerne fra Broager Skole, som vi kender fra et af vores tidligere arrangementer fortæller Erik Krogh fra bestyrelsen for Broagerhus.

To af de 3 vineksperter har været en tur på Broagerhus for se lokaliteterne, det var uddeler Bent Moldt fra SuperBrugsen i Broager og uddeler Ove Nielsen fra SuperBrugsen i Løjt som var udmærket tilfreds med lokaler og indretning.

Der venter deltagerne en spændende aften d. 21. februar. Der er begrænset pladser og derfor vil det være først til mølle princippet som gælder, fortæller Erik Krogh fra bestyrelse på Broagerhus.

Tilmelding til e-mail: Broagerhus@Broager.dk / eller tlf. 26738130 senest d. 14.februar.

Der indbetales kr. 150.00 pr. deltager til konto nr. 9797/0001333992 i Broager Sparekasse el. via MobilePay 65610, senest den 14. februar 2018. Husk at oplyse navn og antal pers. i.f.m. indbetalingen!

Vi ses.
M.v.h. Bestyrelsen for Broagerhus  


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk