BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Minus-grader sender L:Ron:Harald indendørs

10-02-2018Kunstneren L:Ron:Harald, som i dag lørdag har deltaget i den officielle indvielse af kunstværket i Broager, er en alsidig kunstner som tekstforfatter, rapper og maler. Og lige nu sender frosten ham indendørs.

- Jeg laver 50-75 af den slags kunstværker om året, som jeg nu har lavet til Broager. En del er noget større, fortæller L-Ron:Harald. Og så maler jeg også en del på lærred. Jeg er ved at forberede en udstilling med mine malerier på lærred i Aabenraa med fernisering 1. maj, fortæller kunstneren, som for nogle år siden havde tre maleri-udstillinger i København.

­- Så den del af din kreativitet får mere tid lige nu?

- Ja. Det gør den. Jeg kan jo ikke male udendørs, når det er så koldt. Maling og minus-grader. Det går ikke. Så det passer meget godt lige at sidde indenfor og nørkle lidt med nogle lærreder og sådanne ting.

- Og hvad med sangen?

- Jo. Jeg er i gang med en ny plade. Den skulle være udkommet. Men jeg håber, den kommer inden for et halvt års tid. Vi har kontrakter og det hele og mangler kun lidt. Men pladen udkommer, fortæller han.

Søren Winthers idé

Søren Winther, BUI Rock, er idémanden til kunstværket i klubhuset og siger om relationen til L:Ron:Harald:

- I de helt unge dage havde vi samme fritidsarbejde ude hos Møller og Co. Det er vel 30 år siden, og det har været sjovt at følge ham med alt det, han siden er kommet med, især hans kunst. Meget af det han laver henvender sig jo rigtig godt til unge og de miljøer, unge færdes i. Og vi har jo mange ungdomshold, som er i Broager en weekend på træningshold, og så står bord-fodboldspillene joi området omkring kunstværket, så det er genialt med det miljø, vi nu får skabt.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk